Sunday, April 24, 2011

TGV KLCC BERSAMA FAMILY

klik untuk tumbesaran


aktiviti : keluar bersama keluarga..*abang je takde..rindu...

tarikh : sabtu - 23/04/11

tempat : KLCC (tengok wayang)

movie : THE LAST  DRAGON


semalam bersama family tercinta...aku pergi tengok wayang..kan post baru2 ni aku cakap yang kawan blogger bagi tiket wayang hadiah nuffnang bagi dekat beliau..terima kasih dekat kawan blogger LISA SURIHANI ..dengan ini fasya telah redeemkan tiket beliau dekat TGV KLCC..sepatutnya aku dengan family telah pergi ke One Utama Damansara..tapi boleh pulak la TGV sana renovation..terpaksa pikir tempat lain untuk pergi..nasib baik abah melayan jee kerenah anak-anak dia.hhehehe..terpaksa abah cuti semalam..terima kasih abah..terima kasih kepada TIEAH*LISA SURIHANI....sekian lama abah tak tengok wayang..kalau ibu tu memang rajin aku bawak pergi tengok wayang...hehehe,,eh..lupa aku nak ucap terima kasih dekat encik kasih sebab kalau tidak dia yang bawak aku pergi amik tiket tu dekat nuffnang takde la aku pergi semalam...susah tak susah cari tempat tu...HERITAGE HOUSE..alahai..tulisan dia kat pintu tu macam taknak bagi orang tahu jee...boleh buat gaduh dengan encik kasih cari tempat tu..sabar je la...apa pon benda dah jadi..aku pon telah balas balik dekat cik TIEAH hadiah birthday...harap dia suka..heheheh...trimas~



10 comments:

  1. seronoknye...satu family masuk wayang...

    ReplyDelete
  2. bestnya awak. lama dah xpegi klcc.. huhu

    ReplyDelete
  3. Bestnya.. Dah 3 minggu tak tengok wayang huhu.. =(

    ReplyDelete
  4. Alaaaa.. nak pegi KLCC jugakkk .. bawak kite sekali .. ngeee~

    ReplyDelete
  5. sejak bila nama akak fasya lak ni?:P

    ReplyDelete
  6. waaa...so pinky winky blog u.. suka.... salam kenal dari nana ;)

    ReplyDelete
  7. hari tu baru bw family p uptown
    shah alam..hihihi

    ReplyDelete
  8. Nice 1..
    untung jadi blogger friendly =)

    ReplyDelete