Saturday, May 19, 2012

REMAJA keluaran 15 MEI

REMAJA 15 mei??..sekian lama tidak melawat blog sendiri..bukak saja blog mata merayap tengok fibox..begitu banyak jejak mereka tidak di balas..sekian lama tidak blogwalking..aku sangat sibuk sejak akhir-akhir ini..minggu lepas 4 hari tidak bekerja akibat demam panas dan campak...alhamdulilah pulih sebelum sabtu..





tidak sangka blog yang jambu ini masuk majalah remaja..markah yang di beri pon tinggi..alhamdulilah..membuatkan hati ini gembira..kambang kuncup hidung ini..^_*..terima kasih sokongan anda..

pemenang doodle glider belum lagi di pos..lukisan mereka belum lagi bermula..harap mereka bersabar..kesulitan amat di kesali..


**19mei12 im taken!!!..nantikan next post ya!!^_*



44 comments:

  1. yeay...blog masuk remaja..best la dapat masuk.

    taken? weeee.....akanku nantikan berita gembira ni

    ReplyDelete
  2. wah! masuk majalah tu..bukan calang-calang orang ye ^-^

    ReplyDelete
  3. wow ! blog masuk majalah Remaja , markah tinggi lagi . congrats ! ~ ;D

    ReplyDelete
  4. Tahniah tyra..jadi blogger artis sudah.tahniah juga atas status baru tyra..happy for you my dear.^__^

    ReplyDelete
  5. Tahniah blog masuk majalah Remaja ^_^

    ReplyDelete
  6. Err.. Cik Artis.. Nak otograf.. Muehehehe :)

    ReplyDelete
  7. double tahniah.. msti tga bz skrg kn.. hepy 4 u^^

    ReplyDelete
  8. wahhhh kuar REMAJA la MIJ!!!
    tahniah3!!!! hehe





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  9. fuuyo.. akhirnya... tumpang bangga gak nih :)
    *ayat im taken tu untuk bebudak skolah je la bleh guna haha

    ReplyDelete
  10. TAHNIAH!!! :)mmg layak pun masuk remaja,dewasa dan veteren.hahah :P


    tyra,join le klu nk 150 tu. :)abg akn bz mulai esok.siang mmg xkn BW.

    ReplyDelete
  11. wah! tahniah.. mesti best kan? dah lah majalah remaja pulak tu.. hihi.. mesti tersenyum lebar ni kan.. XD

    ReplyDelete
  12. yeah ...
    blog saya pun ada hehehe
    xD

    ReplyDelete
  13. tahniah.. baru tadi tgk tv ada gak rakan blogger masuk apa kata wanita tv 1 .. yg ni masuk remaja plak kak citra kena beli majalh ni :)

    ReplyDelete
  14. tahniah. bukan senang nak masuk majalah kan?

    ReplyDelete
  15. Wahh..tahniah sis....! nak kena beli ni...hehe

    ReplyDelete
  16. Patutlah dah lama xnampak post baru. Alhamdulillah u dah sihat..
    Tahniah untuk:
    1) Featured dalam Remaja :)
    2) Dah 'dimiliki' :)

    ReplyDelete
  17. wahhhh~ (buka mulut besar2x jap) hehe.. kak MIJ dah pemes lah.. masuk majalah... hihi tahniah ^__^

    ReplyDelete
  18. taken ?? *ayt baris ini yg lebih difokuskan* congratulation =). sedih plak. isk! isk! kak jambu.. shalam2~ T^T. happy for u.

    ReplyDelete
  19. wow bestnye...
    neway byk doodle yg comel kt sini.. cuke!

    ReplyDelete
  20. Tahniah MIJ >.< wahh, ayat yg last tu macam best je bunyiknyee heee

    ReplyDelete
  21. untung dapat masuk majalah ,
    nak jugak :(

    ReplyDelete
  22. eh eh masuk majalah remajaaa .. dah ramai mee tgk blogger masukk majalah tuhh .. entah bila giliran blog mee . haha ! angan2 !

    ReplyDelete
  23. Tahniah².. BLog ni memang comel dan unik pun! ;)

    ReplyDelete
  24. Tahniah.. Blog ni memang layak sebab cantik sangat!

    ReplyDelete
  25. wah..bukan calang-calang blog ni:)

    ReplyDelete
  26. bertambah-tambah femes la dapat masuk remaja. thumbs up!

    ReplyDelete
  27. doodle awak sume Nampak gempak abbess..:)

    ReplyDelete