Sunday, April 3, 2016

Diy Felt - Mainan Husnaa

 sayur dan bahan mentah
biskut
hasil mama husnaa untuk anaknya...semakin rajin pulak.padahal husnaa tengok dia pon tak paham apalah yang mama buat ni..tunggulah besar sikit nanti mama ajar macam mana nak main ya..dulu mama petik daun nak main masak-masak....

Wednesday, February 10, 2016

kebaya


Sunday, February 7, 2016

Happy Chinese New Year 2016


Saturday, February 6, 2016

Phone merahitujambu

huwaaa...rindu nak update blog..rindu nk komen dari kawan-kawan..saja nak bagi blog terupdate jadi nak kongsi gambar di bawah adalah  phone yang pernah digunakan oleh aku.dan menjadi kesayangan aku..sekarang hanya tinggal note 2..walaupon orang dah tukar-tukar phone mengikut peredaran masa tapi aku masih setia dengan note 2 sebab itu hasil pemberian suami..selagi boleh pakai...insyaALLAH jaga sebaik mungkin walaupon husnaa asyik jatuhkan sahaja.. =_="..

nokia X-5

 blacberry

 samsung Note 2

lama tangan ni tak update blog..maaf sudah bersawang...

Saturday, January 2, 2016

Happy New Year 2016