Wednesday, February 10, 2016

kebaya


Sunday, February 7, 2016

Happy Chinese New Year 2016


Saturday, February 6, 2016

Phone merahitujambu

huwaaa...rindu nak update blog..rindu nk komen dari kawan-kawan..saja nak bagi blog terupdate jadi nak kongsi gambar di bawah adalah  phone yang pernah digunakan oleh aku.dan menjadi kesayangan aku..sekarang hanya tinggal note 2..walaupon orang dah tukar-tukar phone mengikut peredaran masa tapi aku masih setia dengan note 2 sebab itu hasil pemberian suami..selagi boleh pakai...insyaALLAH jaga sebaik mungkin walaupon husnaa asyik jatuhkan sahaja.. =_="..

nokia X-5

 blacberry

 samsung Note 2

lama tangan ni tak update blog..maaf sudah bersawang...

Saturday, January 2, 2016

Happy New Year 2016


Thursday, November 12, 2015

Menuju puncak

promosi akan tamat hujung bulan 12 iaitu berakhirnya 2015..lepas tu harga back to normal tidak pon akan naik seiring dengan gst ..ahahahaha..jadi!!rugi tersangat rugi tak tempah sekarang ya kawan-kawan...berpatutan..kalau tak mesti korang akan tanya tak boleh dapat murah lagi ke...haaa dah kasi murah jom oder sekarang!!
yang dah tempah satu persatu akan di design..sabar na..moga di permudahkan urusan aku insyaALLAH