Monday, August 15, 2016

Pemenang Contest Doodle Family Raya By Merahitujambu

 Pertama sekali terima kasih aku ucapkan kepada mereka-mereka yang menyertai contest merahitujambu,,,sekian lama tak buat contest sambutan mengalakan..pemenang sudah pon di pilih secara cabutan..jenuh aku koyak2 kertas lepas tu cabut nombor yang terpilih..maaf sebab lambat umumkan pemenang...Tahniah pada Pemenang ..jeng..jeng..jeng..aku sertakan gambar pemenang sekali dengan doodle..tapi doodle telah di watermark..kepada pemenang sila tuntut doodle anda di email merahitujambu teddy_bie87@yahoo.com



jangan hampa pada yang menyertai tapi tuah tidak di sebelah anda..hehehe..jangan risau..aku siap turunkan harga untuk promosi doodle couple/wedding..harga biasa RM50.00 (terbeliak mata korang tengok harga..>_<... jadi aku bagi harga promosi RM39.00 sahaja..untuk doodle family pula boleh bagi harga kasih sayang...insyaALLAH... berminat nak tempah boleh email : teddy_bie87@yahoo.com atau PM ke insta : merahitujambu atau page : merahitujambu blogspot

Wednesday, August 3, 2016

Tamat Contest!

mood raya dah tamat!!hari ni hari terakhir beraya...tapi rasanya masih ada lagi yang buat open house minggu depan..TAMAT juga contest Contest Doodle Family Raya By Merahitujambu..terima kasih pada mereka yang menyertai..alhamdulilah...pemilihan akan dibuat tak lama lagi..insyaALLAH..tunggu ya siapa yang bertuah!!.. 

peserta :

  1. http://seindahcerita.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  2. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  3. https://smoochiemallow.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  4. http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  5. http://akhalilah.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  6. http://farahsanusi.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  7. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  8. http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  9. http://sotskirt.blogspot.com/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  10. http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  11. http://nurulchumel.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  12. http://kanvasdakwat.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by-merahitujambu.html
  13. http://ohmyvitamin.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  14. http://izpunyeciter.blogspot.com/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  15. http://chitobebearchocholategoldish.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  16. http://www.akuseorangtraveler.com/2016/07/travelog-faghuzi-giveaway-by-aku.html
  17. http://lemonribena.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
  18. http://storymoryluahanku.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html?m=1
  19. http://sunflowergo2.blogspot.my/2016/07/contest-doodle-family-raya-by.html
korang boleh periksa jika ada yang tertinggal bagi tahu ya.. =).terima kasih kepada peserta yang join contest memeriahkan suasana hari raya 2016

Sunday, July 17, 2016

Contest Doodle family Raya by Merahitujambu

Assalamualaikum,

Dengan ini bermulalah contest Doodle Family..


Syarat-Syarat Contest
  • Letak tajuk Contest Doodle family raya by merahitujambu
  • Letak gambar Raya anda Maximum 3 orang ahli sahaja
  • contoh 3 orang ahli merahitujambu :- mama,baba dan husnaa
  • 1 gambar yang menarik akan di pilih dan di doodlekan oleh merahitujambu
  • letakkan link anda di komen ini.
  • contest tamat bila tamatnya Raya 2016
senang dah mudahkan?? jom join sekarang!!

contoh  (sila jangan copy gambar di bawah) :

selepas di doodlekan

Sunday, July 10, 2016

Raya 2016



mood raya lagi!!!selamat hari raya rakan-rakan blogger..

Monday, June 20, 2016

Kehamilan Kedua

alhamdulilah...di beri kesempatan untuk hamil lagi sekali..kehamilan ke dua..syukur..usia kandungan aku sudah pon mencecah 17 minggu hari ini..hati mana tak gembira..rezeki bertambah lagi..ini kali ke dua berpuasa dan raya berbadan dua..bezanya masa kehamilan pertama sudah pon mencecah 36 minggu...kali ini di awal kehamilan...berdoa semoga berjalan dengan lancar sampai ke akhirnya...husnaa pon sudah berusia setahun 10 bulan..insyaALLAH..di jangka tarikh adiknya keluar usia kakak husnaa 2 tahun 4 bulan apa pon kita mampu merancang..insyALLAH..
aku masih berpuasa penuh walaupon bermacam-macam fakta di facebook tentang kehamilan di bulan ramadhan..tapi aku masih meneruskan puasa bukan sebab aku kejam dengan kandungan aku..cumanya aku masih mampu berpuasa..baby pon bergerak aktif..
di kesempatan ini aku nak mengucapkan salam ramadhan..maaflah sudah lama tak update blog..walaupon sudah ramai tidak lagi mengikuti blog aku..aku masih sayang untuk tutup blog ini..sebab tempahan aku masih berjalan seperti biasa..

**promosi untuk doodle wedding dan couple masih berjalan..harga kasih dan sayang aku beri..untuk tempahan boleh like dulu page facebook aku "merahitujambu blogspot" dan terus mesej untuk lebih lanjut..=)