Monday, May 9, 2011

ahad~

lama sungguh aku tak kuar gedik-gedik dengan kawan...
hari ahad baru ni aku pergi tengok wayang
cerita : MOMOK jangan panggil aku
lepas je tengok wayang main bowling...
yang rugi aku tak main..tangan aku ni tak boleh nak terima dengan bola bowling..
bak kata lain aku tak reti main!
tak sempat nak sampai tengah bola bowling tu baru separuh jalan dah ke longkang...sabar jee aku..
jadi game aku, encik kasih yang mainkan...dapat markah paling tinggi lak tu..ekekekek...
jom layan gambar.....








mana satu kaki aku???hhehehe

*masih ada 1 lagi pemenang yang belom bagi maklumat :-

  • nama
  • alamat
  • no tel
sila bagi kerjasama..lagi cepat anda bagi maklumat..lagi cepat kita hantar hadiah.kesian kepada yang dah beri maklumat...

yang dah lengkapkan maklumat

  • Noor fatin bt othman(fatin)
  • Nur izzati binti ramli(izzati)
  • Roszaliza binti abdul nyzam(queen pink)
  • Nor Aida Adlina Bt Adit (bambam)
  • Nur Fauziah Binti Md Yusuf (ismiladyjaja)

PERHATIAN :
bila saja anda dapat hadiah dari aku..anda di wajibkan mempromosikan klip serta mengayakan dengan memakai klip dari TRIPLE A SHOP

11 comments:

  1. akak.. yg dpt saguhati kena gayakan jugak ek? hehehe ^_^

    ReplyDelete
  2. takut x citer momok tu? hee.. pandai men bowling..lalala

    ReplyDelete
  3. td tgk paper cerita momok tu..

    org ckp kontroversi..

    amcm? best ta?

    ReplyDelete
  4. cik teyn-baik jgn tengok tak best..hehehehe

    ReplyDelete
  5. best x cite momok tu? hehe saya pn xpandai main bwling..wuu..

    ok! nanti saya pakai sambil posing sambil promosi skali k!! hehehe

    ReplyDelete
  6. rindunya nak main bowling.. huhu

    ReplyDelete
  7. MAKEUP CLASS PROMOTION FOR MAY!!!!

    see below for type of classes,fees & dates

    14/5 & 15/5 (pick 1 date only) :
    BASIC TO ADVANCE CLASS PROMO RM295/PAX

    17/5 & 18/5 :
    2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX

    21/5 :
    HAIRDO CLASS PROMO: RM295/PAX

    24/5 & 25/5 :
    2 DAYS BRIDAL CLASS PROMO RM400/PAX


    HOW TO REGISTER?
    1)PICK WHICH CLASS YOU'RE INTERESTED IN
    2)SMS TO 016-2128740 /PM INBOX UR FULL NAME, IC, PHONE NUMBER, & CLASS YOU'RE JOINING.
    BANK IN DEPOSIT (RM100) TO MAYBANK ACCOUNT 1580 8830 5272 (NORSHAHIRA SHAHRIZAL)
    http://www.facebook.com/event.php?eid=113982102020746

    ReplyDelete
  8. Jari kau cukup 5 kan? Camne bola boleh masuk longkang? Kau main guna 1 jari je ke? Hahaha.. Eh eh, yang pemenang yang tak bagi detail tu reject jek.. Kau bagi aku je lah.. Nampak dia tak jadi pengikut setia blog ni.. Hahaha..

    *Lisa sebenarnya tak suka menghasut,, tapi Fasya yang ajar.. Hahaha..

    Entry Terbaru : Facebook Hot FM Kena Hack ; Ambil Langkah Keselamatan Facebook Anda

    ReplyDelete
  9. Jari kau cukup 5 kan? Camne bola boleh masuk longkang? Kau main guna 1 jari je ke? Hahaha.. Eh eh, yang pemenang yang tak bagi detail tu reject jek.. Kau bagi aku je lah.. Nampak dia tak jadi pengikut setia blog ni.. Hahaha..

    *Lisa sebenarnya tak suka menghasut,, tapi Fasya yang ajar.. Hahaha..

    Entry Terbaru : Facebook Hot FM Kena Hack ; Ambil Langkah Keselamatan Facebook Anda

    ReplyDelete