Monday, May 23, 2011

kasut VS selipar


percaya atau tak percaya..aku tiada selipar...aku paling tak suka bila keluar dengan kawan-kawan..kawan aku pakai selipar..walaupon sekarang selipar sudah pon di modenkan..heh!!aku tetap tak suka..tapi kini memang sudah jadi trend orang keluar pakai selipar..penah aku nampak pakai kemeja berseluar sleck tapi pakai selipar..bayangkan cepat!!!...ok ke???senyum aku tengok...tapi itu hak dan keselesaan masing-masing...aku tak boleh nak halang...aku memang senang berkasut...tambah-tambah aku memandu...kalau dulu aku suka memandu tanpa berkasut..dengan kata lain berkaki ayam...tapi abah dan encik kasih selalu tegur.."cuba pakai kasut masa memandu"..jadi aku sudah menjadi kebiasaan memandu berkasut...tapi kalau terdesak perlukan selipar contohnya nak pergi kedai atau pasar..aku rembat je selipar sesiapa di luar....hehehehe...


ahad baru ni encik kasih belanja kasut 2 pasang...yang atas salah satu..sebab kasut aku banyak yang dah rabak..biasa laa pergi kerja naik turun bas, kejar bas..kejar masa lagi...sebab tu aku slim sampai sekarang...hehehehe...ni LINK yang aku penah cerita tentang kasut aku...

*aku masih berat hati nak tinggalkan office sekarang..huk...=/

19 comments:

  1. walla.... ai tak pernah ada kasut melainkan kaler itam, putih, ceklat..

    ReplyDelete
  2. ngehngehngeh same la kte. kasut kite je melambak. asal kuar ngn encek kekasih emsti jeling2 kasut. kne marah asek bli kasot je hahha

    ReplyDelete
  3. dan kalau boleh sampai ke bulan dan angkasa.... apa salahnya kalau singgah kedai bata? kau jadi..... aladin. hahahaha

    ReplyDelete
  4. lebih selesa drive kete
    tanpa bkasut atau selipar
    *kaki ayam* hehe
    sudah kebiasaan ;)

    ReplyDelete
  5. selipaer besh...tapi pakai kasut flat pun comel..masalhnye..kaki cepat berpeluh...lalu ngak selesa neng.... pakai kasut mcm ni...mesti tapak kaki halus mulus... :)

    ReplyDelete
  6. ic.. aida lebih selesa pakai sliper. XD

    ReplyDelete
  7. ex saya penah suruh saya beli selipar apa ntah. harga rm30. balik rumah mama kata selipar buruk je padahal mahal. hahahaha..

    ReplyDelete
  8. masyuk leh la beli 2 pasang skali..
    =P wekkk
    love u gal~

    ReplyDelete
  9. CIK MERAH,
    IN LOVE NGAN HEELS, KASIH NGAN SLIPAR...MSRED NAK DUA2 HHEEEE

    ReplyDelete
  10. hehe sy naik turun bas, terus kasut rosak.. adoi.. lepas ni guna kasut flat je :)

    ReplyDelete
  11. Wei.. Aku selesa guna selipar nak jalan.. Abis tu,, kalau aku guna selipar nanti,, kau tak nak lah jumpa aku kan???

    Entry Terbaru : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

    ReplyDelete
  12. waa bestnya ada orang belanja kasutttt.... nak jugakk... hehe..

    ReplyDelete
  13. orang perempuan ..biasa latu..

    ReplyDelete
  14. hahaha xreti nak drive lah pakai kasut...pakai selipar lau drive..tp kalau keluar, selesa pakai kasut.....peminat bum equipment paling setia, aku ler tue..huhu

    ReplyDelete
  15. wah!..cantiknya warna kasut tu.. ni mesti koleksi kasut akak warna-warnikan kat umah? (^-^)v

    ReplyDelete
  16. bestnyer 0rg blanje kasut..nak jgk!!

    ReplyDelete