Tuesday, May 31, 2011

MODEL blog shop


comel tak ???sangat comel...kawan adik aku yang buat..sangat rajin edit gambar untuk promosi blog shop TRIPLE A SHOP aku...
sesiapa nak tahu aku update tentang ribbon boleh like page dekat fb merahitujambu blogspot...aku pon telah melantik adik aku sebagai admin dalam page merahitujambu blogspot.


cik fatin telah pon memakai dan mempromosikan blog shop aku...pandai jugak dia mengayakan..nah amik gambar satu contoh bagi korang tengok(cik fatin pemenang contest TRIPLE A SHOP)

  • model : fatin
  • jenis : RIBBON LV
  • kod : RLV-01
  • harga : satu- RM 2.50

mahal tak??noooooo laaaa....banyak design-design baru...jangan tunggu lama-lama...sementara stok masih ada...

contoh gambar model pelangan  TRIPLE A SHOP :

klik untuk gemok

TRIPLE A SHOP bukan saja sepit..kerongsang pon ada...jangan takut untuk memakainya..ramai cakap segan malu la nak pakai..sekrang dah jadi trend terkini..TRIPLE A SHOP bukan buat dari kilang tapi kami buat dari tangan seni yang mengalir dari tubuh..eceh!ahahahah....


gambar model lain dari triple a shop pulak....


ohhhh..bukan rupanya..salah upload pulak...hehehe...

14 comments:

  1. ada keje kosong tak? saya nak apply jadi model~

    ReplyDelete
  2. gagahnya brother tu... pewittttttt

    ReplyDelete
  3. bujal nak jadi model??? hehehehe

    ReplyDelete
  4. thanx ya!! hehe. memang cantik sgt. kreatif betol. smoga business ni terus berjaya sampai bila2! :)

    ReplyDelete
  5. lol. haha. 6t nak kena beli jugak satu. XD

    ReplyDelete
  6. Gambar model tersalah tu yg paling tak tahan haha

    ReplyDelete
  7. Alaaaaaaaaaaaaaaaa.. Mana blog aku kat tak promote???????????? Hahaha..

    ReplyDelete
  8. sokong bujal jd model hehehehhee

    ReplyDelete
  9. akak.. sy dh wat entry.. meh la tgk..

    http://nurizzati0920.blogspot.com/2011/06/jom-terjah-blog-triple-shop.html

    ReplyDelete
  10. comel2 semuanya....

    moga terus success yupp...(^_^)



    jom ke APA KATA HATI pulak ;
    BLOGGER VS BLOGGER IN DRAFT

    ReplyDelete
  11. wahhh bagusnya yunk
    dah smakin maju
    bole tak nk aply jd
    model..hihi ^__^

    ReplyDelete
  12. ohh da serupa da encek kekasih tu. hehehe.

    ReplyDelete