Monday, June 6, 2011

padah pergi site

senior teknikal : u ada keje nk buat hari ni??
junior teknikal : tak ada buat masa ni..
senior teknikal : saya nak bawak u pergi site..u dengan kawan u..

*lebih kurang perbualan senior dgn junior teknikal

aku rasa seperti kali terakhir aku pergi site di office ni..uhuk..sedih bunyinya...ini lah kali pertama aku buat drawing dan aku tengok sendiri drawing yang aku buat depan mata naik meninggi...bangga di situ...hehehe...selalu pergi dengan akitek..tapi kali ni akitek cuti .senior teknikal yang bawak..banyak jugak aku belajar..ada yang dalam drawing patut ada tapi bila dalam pembinaan diorang tak buat..haish..nak salahkan siapa tu???...nak di jadikan cerita..kaki aku melecet!!uhuk...jalan dah la mengangkang...mana taknya siapa punya safety boot yang aku hentam pakai... besar gedabak..lepastu berat..aku main sarung je..takan pulak nak pergi site pakai kasut biasa...memang tak la..dengan tanah merah kang tak pasal-pasal tengelam kaki aku......aku pergi site memang tak prepair apa...tahu-tahu je senior ajak pergi  aku anguk je...heee...

 uhuk..pink nyala..ni baru 15 minit pakai..
belum tengok sekarang...uhuk..sakit..
 dengan senior teknikal..
pakai baju hitam pergi site memang terbaik...heh!
 nilah boot yang aku hentam je pakai..
ntah bangla mana punya..indon mana punya..dengan tak pakai stokin...
bukak je kasut  terus basuh kaki...=p
 kawan office..=)
salah satu kesalahan..teeetttt...korang tak yah tahu laa...


*minggu ni minggu akhir aku kerja dekat office ni..=(..insyaALLAH...

16 comments:

  1. Padan muka.. Kaki kau warna pink.. Itu yang kau suka kan??? Hehehe..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Shooting kat mana ni Fasya??? Kelas u all.. Tapak pembinaan gitu.. Hahaha.. Mesti payment ribu riban.. Auwwwwwwww..

    ReplyDelete
  4. stanby stokin lainkali tahu!

    ReplyDelete
  5. alolooo..len kali hati2 yea ^_-

    ReplyDelete
  6. kesalahan sb bata tu xrata kan. ehehe..len kali pakai stokin tebal, shian kaki tu ;)

    ReplyDelete
  7. aduh, sakit tu kalau merah2 mcm tu.. hehe..

    bestnya keja macam ni.. ;D

    ReplyDelete
  8. kerja apa ni kak ? best je tengok..

    ReplyDelete
  9. Wah..pengalaman berharga tuuu..
    best!
    Make sure pakai ubat, nanti makin parah plak melecet tu.

    ReplyDelete
  10. adeh..
    pedihny.,
    t jgn lupa ltak krim,
    huhuh~

    ReplyDelete
  11. haha kesian la kat kau athirah......len kali bawak but sndri.hehe

    ReplyDelete
  12. KESIAN... KAKI DAH KALE PINK DAH. =.=

    ReplyDelete
  13. wah beshnyer jd arkitek..msti bangge gler pat tgk drawing kte naik meninggi..pasni leh bina KLCC kt rawang..haha

    ReplyDelete
  14. haha. dulu masa keje bidang ni, pegi site pakai safety boots yang bukan saiz dani. besar. terpaksa la seret je kaki

    ReplyDelete