Wednesday, August 10, 2011

koko #1

nama : koko
lahir : di kedai
umur : 2 bulan mungkin**tak ingat
tuan : athiqah nabila aznan(adik aku)





selain hamster adik juga bela sugar glider...adik ni seorang yang suka binatang..kalau boleh ulat yang di makan oleh koko ni pon dia nak bela...siap suruh bubuh roti supaya cacing itu cepat besar..koko ni suka merayap di badan tapi aku masih tak boleh nak biarkan dia merayap di badan aku...sebab kuku dia sangat tajam aku tengok tangan badan adik aku habis calar balar cili bulu akibat koko...jadi aku tak boleh nak biarkan dia merayap-rayap di badan seperti adik....tapi boleh pengang dan belai masa dia tidur je..semua jenis seperti koko ni kalau tak kenal dia akan bunyi..aku suka dengar bunyi dia...macam-macam jenis bunyi yang di keluarkan salah satunya apabila dia nak buang air besar dan kecil jadi adik dah boleh siap sedia..koko suka membuang dekat adik..bulu dia sangat lembut..depan dengan belakang berbeza kelembutan bulunya...abah cakap "bulu dia macam kain"..serius lembut sangat...

cerita lain :


aku sudah pon terima doodle trade dari cik dil


akibat tiada photoshop aku buat doodle guna tangan dan scan amik masa 10 minit..berbanding guna photoshop ergghhh...



cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.


32 comments:

  1. comel giler, tapi takut nak pegang....

    ReplyDelete
  2. ika geli dan takut nak pegang keh3x..btw lawa doodle :)

    ReplyDelete
  3. ala comelnya. hehe saya penah pegang. best2. sukkaa

    ReplyDelete
  4. huhuuu..kak leh la satukan dengan casper mas... da lame die menyepi...gersang da..hahaha

    ReplyDelete
  5. casper itu jantan baa..... yang len sume da ade couple dier je tade.. cian kat dier.. tutti fruti bese2 jer..hehe

    ReplyDelete
  6. geli je aku tgk..ce bela aku,..xyah susah..cuma bag aku makan je thirah.bahahahaha

    ReplyDelete
  7. suka ngan sugar glider tp mahal lar, kan!

    ReplyDelete
  8. waaa.... comeynye koko.. suke! suke! tapi Cik SEmut tak berani...

    ReplyDelete
  9. Euwwwwwwwwwww.. Aku paling malas giler kot pelihara binatang ni.. Hahaha.. Lagi2 bab najis dia.. Maaf~ Aku pemalas orangnya.. Kahkahkah..

    *Geli sebenarnya



    Entry Terbaru : Rusuhan di London dan Video Pelajar Malaysia Cedera

    ReplyDelete
  10. susah tak nak jaga binatang ni? yang saya tau binatang ni senang kena selsema~~

    ReplyDelete
  11. Tak boleh tahan dengan ayat ini

    "Kalau boleh ulat yang di makan oleh koko ni pun dia nak bela"


    Agak-agak laa..

    He.he..he....

    ReplyDelete
  12. KOKO??NAMA XNAK COMEL PLAK KANNN..

    ISHH MENATANG TU GIGIT KE??HUHUHU..

    ReplyDelete
  13. haiwan nih glmer skang nih..pandai jaga binatang takpelah kalau cam saya nih hampas hehe

    ReplyDelete
  14. comel lahh koko tu hehe
    adik sy pulak pelihara cengkerik..dh rasa mcm dlm hutan plak rumah kitorg hehe

    dear, ada gift for you :)
    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-merah-itu-jambu-bunbun.html

    ReplyDelete
  15. hai koko..hehe

    suka la tgk binatang kecik2 ne...comell..

    comel doodle..;-)

    ReplyDelete
  16. suke sugar glider..kegilaann ramai kot skg...heee


    doodle cik dil, lawa :)

    ReplyDelete
  17. owh
    nak berak pun dia ada bunyi ekk
    macam best je kalau bela nih
    tapi mahal kan

    ReplyDelete
  18. doodle tu comel ;) nanad tak reti lukis guna tangan =.=

    ReplyDelete
  19. comel KOKO. jemput singgah blog

    ReplyDelete
  20. comei kan benda tu tp tu la takut nak pegang beb
    arnab yg comei tu pun x berani ><

    ReplyDelete
  21. ala comeinye SG tu... alif pun ade sekor, ben namanya...

    alif ade ole-ole untuk awak ni...

    http://bloggeralif.blogspot.com/2011/08/doodle-untuk-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  22. anda seorang yg pemarah?
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/jangan-marah.html

    ReplyDelete
  23. wah..rajinnye bele bele..anis even keje ngn vet pon xsuke binatang2 nie..heee

    ReplyDelete
  24. bagosnye adik kamu..rajen bela binatg..
    =)

    ReplyDelete
  25. glider! huhuhu.. kt rumah cuma ada hamster jew :D

    ReplyDelete
  26. k0k0 yg jinak n d0ngar ckp mama2 dier..hehe

    ReplyDelete
  27. comelnya koko!!! Mahal x merah?

    ReplyDelete