Saturday, September 24, 2011

gula-gula shoutbox


sempena birthday aku yang ke 24 18. ni aku bagi doodle shoutbox percuma..kalau perasan aku ada buat shoutbox kek untuk diri sendiri...jadi korang aku bagi gula-gula..dah amik sila tinggalkan 
  •  nama
  •  link blog
  • loly no berapa
supaya aku boleh terjah korang..aku nak pergi open house kejap...^_*

loly 1
 loly 2

  loly 3
   loly 4
  loly 5




**tunggukan jawapan pemenang kek paling aku gemari ya...tunguuuuu..




26 comments:

  1. teliur aku tgk lolipop ko. tapi kitorg xde shout box nak letak. hehehe..

    ReplyDelete
  2. tringin nk amik shoutbox no 3...tp xtau nk guna..hahaha..~

    ReplyDelete
  3. ala comei nye gula2 tuh...tapi tak bek kan kalu makan gula2 nih nanti kene kencing manis...huhuhu...

    ReplyDelete
  4. cantiknya lolipop ni awk..hehe thanks yeaa bg free, tp sy xda SB huhu..

    ReplyDelete
  5. eeeee comelnye!
    bufday gurl pegi open house ek??
    hati2 pergi dan balik :)








    cik ana.

    ReplyDelete
  6. kek shoutbox tu nmpak lebih menarik! nom nom nom.. lapar

    ReplyDelete
  7. E.. Eh pi open house plak... best niii

    ReplyDelete
  8. happy birthday dear...sori lambat wish...n sorry jugak sy terlepas nk join buat kek...huhuhu...minta maap sesangat awok...

    ReplyDelete
  9. eh...alamak!!ada freebies..

    hihi..nak curik satu nanti ye MIJ:)

    ReplyDelete
  10. ala, nak macam yang tuan rumah punya blh tak? hahaha... demand lg tuh...

    ReplyDelete
  11. eh giler comel ko buat beb
    rs cam nak gigit satu2 hahaha

    ReplyDelete
  12. saya ambil loly 1 ok. nah sudi la melawat blog saya, http://ainpunyeceritalah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. morning =)

    sy suka loly 5 tu..
    bole hadiahkan pd sy?

    ReplyDelete
  14. knp ea sy xleh tgglkan msg kat chatbox awk.. huhu.. erm sy xpernah lg buat. boleh ajarkan mcmane? trima kasih =)

    ReplyDelete