Saturday, October 29, 2011

#3 header tempahan


tempahan dari sharifah...beliau serahkan design kepada aku..beliau mahu warna merahjambu dan sesuai dengan warna blog beliau..

yang ini pula tempahan dari blog 3A...jenuh aku memikirkan bagaimana nak buat doodle bayi mahupon kanak-kanak..tapi bila dah melukis tidaklah sesusah mana...yang penting cuba dulu...


**bukan mudah nak cari idea..tapi bila idea datang terus bukak komputer, klik software photoshop lalu lukiskan..jangan lengahkan masa yang ada...




13 comments:

  1. betul..kalau ada idea kena terus buat... sbb smangat tinggi time tuh lukis pun laju je...hee

    ReplyDelete
  2. kalau dah jreatip tu senuanya menjadi. akak ni bukak je photoshoop hape pun tak jdk. hahaha...

    ReplyDelete
  3. chantek!!!!

    yup setuju, bukan mudah nak cari idea...huhu~

    ReplyDelete
  4. wahhhhh yg ni ade BABY!
    kiutnye!!!! keep it up MIJ! =)





    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  5. wah..santek..errr.free x ni? haha

    ReplyDelete
  6. cik MIJ guna grafik tablet ker tak?? ker guna pen tool jer??

    ReplyDelete
  7. hihi,, guna pen tool gak,, still remaja ,, xda duit lah nk bli .. oho~

    ReplyDelete
  8. header yg atas tu comelnya! =)

    ReplyDelete