Sunday, October 2, 2011

bunga tangan tripleAshop

mulanya Triple A Shop hanya membuat reben..tapi aku terima email dari pelangan mahu menempah bunga dulang dari reben cute round...ibu cuba mengexplorekan reben menjadi bunga hantaran...akhirnya jadi... kalau nak tengok bunga dulang boleh klik sini...beliau menempah 9 bunga hantaran...lepastu beliau menyuruh mencuba buat bunga tangan pulak..dengan hasil kreativiti ibu jadilah bunga tangan pula...ibu sangat kreatif...



**beruntung jadi anak ibu ..nanti aku kawin.. aku dengan ibu buat sendiri je hantaran...insyaALLAH=p


berminat??sila email ke teddy_bie87@yahoo.com




24 comments:

  1. ini satu pembaharuan... cantik jugak

    ReplyDelete
  2. cntik dan kreatif:) nk bljr leh?hihi

    ReplyDelete
  3. santek er.. pndai ibu u buat.. hehehe

    ReplyDelete
  4. wahh cantik!
    x sabar plak rase nak kawen :P




    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete
  5. Lawa giler...kalo Ninie kawen, nak tempah la...hehehe...

    ReplyDelete
  6. ahhh kiutnye!!
    dapat ni sbgai hantaran rasa mcm princess je nak kahwin. haha

    ReplyDelete
  7. cantik!!! =D saya pun baru lepas mbuat hantaran sepupu bertunang. hee

    ReplyDelete
  8. wahhhhh....bgsnyer mak awak..untong laaaa

    ReplyDelete
  9. kreatifnya! cantik2...satu pembaharuan nih.

    ReplyDelete
  10. cantik! i nak tempah untuk 5 tahun lagi. hihi :)

    ReplyDelete
  11. wahhh...cantik dan kreatif la:)hihih


    apalagi MIJ..jom sponsor yath:)hikhik~~

    ReplyDelete
  12. cantiklah..anak dan ibu sama-sama kreatif ni..:)

    ReplyDelete
  13. cantik la...nanti nk kawen,boleh la tempah..
    discount ae~~^^

    ReplyDelete
  14. ouh comel ^^

    lame x dtg sini.saye dah amek doodle tu.maaf lambat sangat3 :"(

    ReplyDelete
  15. wah..canteknyer! so kreatif la! cmne bt tu?

    ReplyDelete
  16. chomelnyaaa....
    nk buat hiasan pun boleh kan..

    ReplyDelete
  17. wah bleh bkk business butik pengantin plak pasni..

    ReplyDelete
  18. pertama kali tengok...wow! memang berseni....siyes cantik... :)

    ReplyDelete