Wednesday, December 14, 2011

Aplikasi

korang guna yang mana??di pejabat dan di rumah aku lebih suka menggunakan chrome..tapi di phone aku menggunakan opera..



35 comments:

  1. chrome....chrome...chrome hehehehe


    owh nak ice cream tu bestnya comel ^^

    ReplyDelete
  2. Pc aku lebih suka guna chrome.kat phone guna browser bse je

    ReplyDelete
  3. saye gune opera gak kat enpon..
    =)

    ReplyDelete
  4. ala..comelnyeeeeee lukisan uh;) geram tengok ;p

    suka pakai chrome lg ;)

    ReplyDelete
  5. aku prefer Mozilla firefox hihi..kat fon aku pkai web browser yg ade je

    ReplyDelete
  6. xpernah pulak dgr opera.. ade ker? biasa pakai chrome jer.. internet explorer lambat betul loading..

    ReplyDelete
  7. guna firefox. hehehe

    sebab chrome sekarang ni selalu je buat hal. lagi2 kalau masuk blog. tah pape je. kikiki

    ReplyDelete
  8. chrome leh main angry birds hehe

    ReplyDelete
  9. sama macam kamu...hp guna opera... :)


    i.e dah jarang2..hehe..

    ReplyDelete
  10. sama lah :) kalau com ngn lappy suka google crome . lau fon guna opera :)

    ReplyDelete
  11. using chrome is more better than anything else! :)

    ReplyDelete
  12. msti suka kan cupcake pinkish tu sbb warna pink..heeee

    ReplyDelete
  13. lama tak jenguk sini... xde intenet -_-
    pakai mozilla Firefox... knape xde kt situuu?

    ReplyDelete
  14. same la..kat mane2 pc atau laptp..guna chrome..tapi kalau kat hp, guna opera

    ReplyDelete
  15. -chrome best dan laju..
    -safari cool..hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  16. chrome dgn firefox..je yg tau hehe

    ReplyDelete