Friday, February 24, 2012

lollimerah


warna yang menarik perhatian aku...tengok je lollipop ni terasa nak beli..untuk perhiasan boleh la tapi untuk makan tidak terhabis..=_="..

**belajar untuk menghargai karya orang lain...tiru boleh tapi jangan copy..=)



31 comments:

  1. klu ade lolipop secomel tu.. mustahil ada yg sanggup makan... simpan jela

    ReplyDelete
  2. alahai.comelnyaaaaa lolipop:) makin sayang la jawabnya nak makan. ehehehe:)

    ReplyDelete
  3. kak?akk thun lpas ade g umrah ke.sye rase cam penaH Nmpk akk kt ladang kurma. madinah.

    ReplyDelete
  4. agaklah. cikt ikah nampak lolipop pun bukan nk mkan tpi beli sebab cntik. hehe

    ReplyDelete
  5. Tak nak makan, nak letak dalam frame.. muahahaha :P

    ReplyDelete
  6. hehe. selalu nmpak lollipop besar camni kat airport. xlarat nak makan, nt sakit gigi, hihi..
    comel sgt la dudel lollipop tu! :D

    ReplyDelete
  7. subhanaallah, kreatif betul tuhan bg kat awk, suka tgk! ^_*

    ReplyDelete
  8. shukenye lolipop tu...mau...hukhuk.....

    ReplyDelete
  9. Lollipop yang 1st tu cm garang..
    Yg last tu soooo comels! :)

    ReplyDelete
  10. alamak tertag mij....
    http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2012/02/free-header-untuk-saya-dari-belog-gila.html

    ReplyDelete
  11. eeeeeeeeeee comel!!! nak gigit2 je rase lolipop MIJ buat tu!! hehe







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  12. aha,comelnyer lolipop tu~
    nak cikit boleh?

    ReplyDelete
  13. lolipop yang warna warni ni memang manis.. tak terhabis kot makan..

    ReplyDelete
  14. lolippop tyra sangat comel lah..sayang nak makan..simpan je..tapi suke lolipop coklat flava..sedap!

    ReplyDelete
  15. Hai MIJ! Comelnya blog kamu! Kreatif sangat semua doodle-doodle kat blog ni. =)

    ReplyDelete
  16. org tua2 cam aku ni dah tak tergamak nak mkn benda2 manis nih...

    huhuhuhu...

    fobia....

    ReplyDelete
  17. Agak-agak kalau makan lollipop tu dia jerit tak?

    ReplyDelete
  18. nak lolipop camni gak. weeeeeeeee. comel gilaaaaaa .:P

    ReplyDelete
  19. lollipop mcm ni kena jual harga mahal sikit. ;D

    ReplyDelete
  20. tak sanggup beli kalau loli merah camtu... hahaha sebab nanti semut yg makan..

    ReplyDelete
  21. pernah beli lolipop besar tuh . skunk jadi sebagai perhiasan je T_T

    ReplyDelete
  22. teringin nak beli lollipop ni utk anak2 tp takut abahnya tak kasi. huhuhu...

    ReplyDelete
  23. percaya atau x,sy pnh je mkn gula2 tu.bli yg bsr,mkn sorg2. :D

    ReplyDelete
  24. cantik semua hasil lukisan awak...suka tengok....comel2...geram...

    ReplyDelete
  25. canti nya lolipop tu..comel..kalo ada betul2,,saya rasa saya wat perhiasan kot coz comel sgt..=)

    ReplyDelete