Friday, March 16, 2012

Paint Tool SAI


percubaan pertama menggunakan Paint Tool SAI..akhirnya menjadi lagi comel ^_*..tapi apa pon aku tidak akan berpaling tadah pada photoshop yang selama ini berkhidmat..lukisan seperti baru mula belajar mendoodle..takpa!sekurang-kurangnya kita belajar...


 yang ini percuma untuk sesiapa yang datang ke sini..^_*..

**tekak mulai sakit rasa nak batuk..=_="



25 comments:

  1. memang pndai le..cantik..
    qienah biasa gak guna SAI tapi nak color guna photoshop..hihi..

    xpdai le lukis guna photoshop 2..:(

    ReplyDelete
  2. wah..semua dh gune paint tool SAI ni..cantik!

    ReplyDelete
  3. lebih kurang je cam PS... cuma sai lg simple

    ReplyDelete
  4. wahhh......comeynya..
    jeles giler...O____O

    ReplyDelete
  5. comel nye :D
    akak baru je try dah pandai dah XD

    ReplyDelete
  6. kecantikkan dan kecomelan .. hee .. =)

    ReplyDelete
  7. dil je, yg x pnah2 try..heheh

    ReplyDelete
  8. first trial pn dh cantik !! :)

    ReplyDelete
  9. hmmm... aku tak reti nak guna sofwer2 ni... aku buta it.... huhhuhuhuhu

    ReplyDelete
  10. aku guna adobe pun tak reti lukis. apa cite ni ?



    AHHAHAHAHAHAH

    ReplyDelete
  11. Try banyak2 software takpe asalkan ada satu yang kita master!

    ReplyDelete
  12. seriyes lawa...pengwarnaan pon cantik...mata lagila...cun!^^

    ReplyDelete
  13. eeeee MIJ ni bg lah gune tools ape pon mesti jd punye! comell!! :)







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  14. cantiknya... boleh ajar?? hehhe =p

    ReplyDelete
  15. WWoooaaaa..kalau dah tgn seni tu jadi aje kalau pakai software ape pon.

    ReplyDelete
  16. wow, makin maju la tuan blog ni. tahniah!

    ReplyDelete
  17. Comel! *kenyit mata

    Ok makin rasa ketinggalan sebab tak pernah guna software ni lagi.. ;D

    ReplyDelete