Saturday, April 21, 2012

doodle kain felt #2



comel tak felt tu??kemungkinan akan menjadi hadiah kepada pemenang contest doodle glider..alhamdulilah penyertaan memberangsangkan....adik aku pemilik sugar glider koko dengan ausin pon suka tengok hasil korang buat....aku pon seperti korang memikirkan macam mana nak buat doodle glider comel..sebab adik aku mengupah aku untuk membuat header syarikat untuk assigment dia..adik aku menjual barang-barang sugar glider.. nama fb koko glider.. siapa yang bela sugar glider boleh la membeli aksesori glider..semua di buat oleh ibu aku..anak beranak kreatif..

**amacam tergugat tak?jom ramai-ramai join Contest Doodle Glider..


16 comments:

  1. omenyeee... nak join tapi nga pk tak habis lagii nih nak buat aksi ap untuk sugar glider . haha . panjang betoi pk sampai google pon xpat idea . huhuk

    ReplyDelete
  2. comelnya... da lama xbuat felt craft...

    ReplyDelete
  3. waahhh,serius comel giler sugar glider yg MIJ buat tu *O*

    ReplyDelete
  4. yg ni tak masuk bertanding kan? kalau masuk konfem menang... comel giler

    ReplyDelete
  5. comelnya..mmg tergugat pun..^_^.goodluck semua

    ReplyDelete
  6. mmg nak join tapi x reti nak lukis dia..cam susah je..

    ReplyDelete
  7. comey..

    bestnya satu family creative~~
    ^^

    ReplyDelete
  8. comelnya doodle sugar glider tuu ^_^ nak join contest.. but tak reti buat doodle la ..

    ReplyDelete
  9. alahai comelnya ;)

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
    Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

    ReplyDelete
  10. perghh...makin mantap la doodle die ^^

    ReplyDelete
  11. AAA, nak bagi cadangan.. Bagilah sugar glider jadi hadiah..
    HUHuhuhu..
    *Dengan harapan akan menang dan dapat sekor..

    ReplyDelete
  12. eeeeee comelnye!!! geram tau tgk smue doodle MIJ buat nih!! hehe






    luv,
    cik ana

    ReplyDelete