Wednesday, April 11, 2012

doodle kain felt



comel tak??aku kagum dengan siapa yang pandai buat kraf guna kain felt ni..baru sekejap tadi aku menghasilkannya..aku minta ibu ajar cara menjahit..nasib baik la ibu tukang jahit...separuh siap aku memuji hasil kerja sendiri di depan ibu..hehe..nasib ibu melayankan saja..adik tanya nak jual ke??jawapan tidak sama sekali buat masa ini..saja-saja je..^_*.

nak promote geng doodle yang berniaga kraf menggunakan kain flanel adalah cik meg..ni blog shop beliau klik sini..jika berminat nak beli boleh ke blog shop beliau..sangat comel hasil beliau...

**seronok jugak menjahit..asyik melukis je..^_*
jangan lupa like sini


26 comments:

  1. best nye:) bila dpt hasil kn sndri..hajat di hati nak menjahit gak gne kain tu tp duit tak de..hehe...tanam anggur je kat rumah tu yang duit tak de..:)

    ReplyDelete
  2. err.. pink jugak... okla tu bg cubaan pertama.

    ReplyDelete
  3. alahai...bestnya mak tukang jahit.leh jahit baju free. ehehehe;)

    ReplyDelete
  4. rasanya dh 3 tahun plan nak belajar menjahit tapi sampai sekarang tak jugak2 pergi hehehe

    ReplyDelete
  5. rase terharunyer bile MIJ promot blogshop yg biase2 tu >//U//<

    alahai comelnyer 1st try,sooo bulatt matenyer ^3^
    bile MIJ nak buat blogshop felt lak? XD

    ReplyDelete
  6. alahai comelnya... hana teringin nak buat.. lagi2 nak mengait.. hehe

    ReplyDelete
  7. wahhh blh buat patung jgk doodle tu ehh..comel :)

    ReplyDelete
  8. Comel je tengok orang buat. Tapi saya tak reti. Huhu. Takpe nanti cik MIJ ajar eh. ;p

    ReplyDelete
  9. cikMIJ,, mane nk vrik ek kain felt tu??? hmm/.. xtau nk dpt kt mane.. ade ke blogshop y jual kain tu.. huhuhu ^^'

    ReplyDelete
  10. wahh, rase na culik je benda comel nih!

    ReplyDelete
  11. wah pandai yeee. kreatif betoi !

    ReplyDelete
  12. Cantiknya....awk ni kreatif betul la! =)

    ReplyDelete
  13. wahhh! cantiknya doodle felt tu :DD

    ReplyDelete
  14. comel la..nk satu..buat keychain pon ok ni

    ReplyDelete
  15. Comeila... Boleh jadikan hadiah... Mata besor... Hihihi

    ReplyDelete
  16. mata dia menggoda :D comellah . so lepas ni dah boleh bukak perniagaan felt craft pulak :D

    ReplyDelete
  17. mata bulat besar memang cute!;-)
    nice...

    ReplyDelete
  18. comelnye mate die!!! hehe







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  19. comel giler weh
    tp aku besa x beli mende gini haha

    ReplyDelete
  20. siss ! nak belaja wat craft cemni bole ? mcm seronokk je! :'D

    ReplyDelete