Tuesday, June 12, 2012

koko #9

sesetengah orang bela sugar glider tapi takut pada binatang itu..padamulanya aku pon salah seorang dari itu..takut-takut kalau gigitannya sakit..mengikut pada sugar glider yang di bela oleh adik aku..kalau rasa dirinya di ancam memang gigitannya sakit..gigitan manja tidak sakit..sugar glider memang akan buat bunyi bila tidak biasa dengan seseorang...jadi tidak perlu la takut..buat-buat berani..biarkan dia gigit..bila tengok kita cool je dia tak gigit dah..



baby koko bakal menunjukan rupanya..haish..tak sabarnya..sejak bunting ni garang sungguh koko..pantang panggil nama koko mesti melenting dengan suara kemarahan..kadang-kadang aku sengaja panggil nama lain..dia buat tak tahu pulak...bijak sungguh..




19 comments:

  1. Ausin x nak kawen lagi satu ke? :D

    ReplyDelete
  2. Waahhhhh sangat comel, geram nak pegang pulak... tapi kat rumah banyak kucing, macam mana nak bela si comel ni, kang kena belasah dgn geng kucing ni....

    -seperti berminat nak bela laa-

    Latest-BAG AISSEY:SL297 | Nur Diana's Collections

    ReplyDelete
  3. comeiii... tringin jgak nak bela.. tapi x brani lagi nak pegang..takuttt..huhuhu

    ReplyDelete
  4. owh, koko nk dapat baby yer, baby nanti nk kasi nama apa? kiki ke? hihi

    ReplyDelete
  5. hubby azzah baru beli sekor semalam tapi azzah x berani pegang..rasa geli..

    ReplyDelete
  6. tomey sangat... tp gambar yg last tu ape??

    ReplyDelete
  7. pernah pegang . lembut je bulu dia :)

    ReplyDelete
  8. gmbr last tu 2 bby die ke.. xpenah bersua muka lagi dgn sugarglider

    ReplyDelete
  9. Tak sabar tunggu baby keluar..excited..mesti comel kan baby.

    ReplyDelete
  10. comelnye..teringin nak bela..

    ReplyDelete
  11. ehhh da ade sugar glider jgk e...comei3 heee

    ReplyDelete
  12. ehhh da ade sugar glider jgk e...comei3 heee

    ReplyDelete
  13. wahh...koko dah ade baby...ko nak jual tak..hubby aku tetibe nak minat bela kan.sevay sevay sume mahal mahal belaka. aishhh...


    cemana ko jaga, dia punya poo & pee merata kan.kan.

    ReplyDelete
  14. Salam. Gambar yang akhir tu, gambar apa ye?? Tak pernah pegang sugar glider.. Kucing dah biasa.. hehe

    ReplyDelete