Sunday, June 17, 2012

Mereka peniaga Kreatif

inilah kelebihan orang seni..boleh membuka perniagaan...tidak kira lukis di batu,di kayu,di dinding..walaupon ia nampak murah tapi bila di hasilkan pasti nampak menarik dan mahal..ianya akan nampak lebih mahal bila kita mengunakan tangan sendiri menghasilkanya...

ini hasil yang dari azah sekali sekala..aku tempah box ni dari beliau..menarik bukan?jika berminat boleh la tempah..insyaALLAH memuaskan..warna pink tu aku bagi adik..sebab beliau juga peminat warna pink...warna merah itu untuk aku..pandai beliau menghasilkan apa yang aku kehendaki..


yang ini pula dari farah lazyturtle...aku tempah beg tote dari beliau..comelkan??masa beliau email yang beliau dah siapkan beg tu aku suka sangat..beliau siap beri hadiah buku untuk aku..cover buku tu beliau lukis sendiri..



mereka ini ambil masa untuk membuatnya..bergantung pada keadaan..jadi harap mereka yang menempah bersabar..sama seperti aku...siang bekerja hanya ada malam untuk aku membuat design yang di tempah..harap mereka yang menempah dari orang seni seperti kami ni besabar...kadang tu idea tak datang.mood penat lagi memang susah nak melukis..aku tahu costumer bayar design kami..tapi tolong tolak ansur sama..=)..


**gambar aku ambil dari blog mereka..



24 comments:

  1. Azzah punye dudel memang style.. kompleks tp kemas
    first time tengok farah punye artrwork. pun ohsem

    ReplyDelete
  2. kiyoot je mereka punya handmade ni X)

    ReplyDelete
  3. sy pun suka tengok doodles azah tu..cantik dan detail.sy pun ada buat lukis2 tapi setakat lukis kat cover buku anak sedara je..

    ReplyDelete
  4. Bagus2. Aku pun nak amik kesempatan nak promote, meh tempah kartun ngan aku meh2 ki3...

    ReplyDelete
  5. korg masing2 ada bakat sendiri.awesome.

    ReplyDelete
  6. nice dia punya design.. kreatif

    ReplyDelete
  7. comel.pandai dia buat sekarang pun mmg ramai gila doodle. so apa yg dibuat tu mmg kenalah.

    ReplyDelete
  8. cantikk kotakk tuuu..naa,,ehhee

    ReplyDelete
  9. cantik..rajin betul si pembuat tu

    ReplyDelete
  10. hehe.. malunye saya. masuk blog cik merahitujambu.. :"D

    ReplyDelete
  11. Kreatifnya mereka @_@
    Jeles aryyyyyy~~

    ReplyDelete
  12. so kreatif.Inilah kelebihan orang orang seni ni kan.boleh buat extra money.seni memang perlu kesabaran untuk hasil kerja yang berquality.^__^

    ReplyDelete
  13. Wah....kreatifnya!!!
    Suka la tote bag tu....

    ReplyDelete
  14. thanks cik pink..malunye...=____+ hope u like the bag and the gift! =]

    ReplyDelete
  15. cantik ah kerja tgn dorang... huhuhuhu

    ReplyDelete
  16. aaa lawanya. tringin2~ =') geram tgok.

    alangkah bagusnya kalau mereka2 ni semua (termasuk cik jambu) boleh berkumpul dalam 1event khas, mcm event Pipit ke, cosplay ke.. weheee~ yg dlm event itu semuaa pendoddle dr pelbagai pelosok malaysia ada, kan seronok! kn,kn.. hohoho. (ada Pipit pn sy xsmpat pergi.. xD)

    ReplyDelete
  17. waah waah waah.. ;)

    Cantik habis hasil kerja diaorang.. Nak try terjah blog² orang kreatif ni!

    ReplyDelete
  18. huh!!cantik2 semua!mmg kreatif sgt2!!^^

    ReplyDelete