Tuesday, November 27, 2012

#2 Mata Percuma


sila ambil dua mata comel dari merahitujambu..terima kasih melayan aku di facebook..sekian lama tak update status di page merahitujambu..dan tiada modal nak update..tapi ramai pula yang melayan...


**aku update pagi tadi.malam pon ada orang like lagi..terima kasih sokong merahitujambu..

23 comments:

  1. saya amik dua2 mata ni...buat koleksi sebab saya suka lukis mata banyak2...nanti lukis doodle muka kosong....saya akan match dengan mata2 yg saya lukis...hehehe

    ReplyDelete
  2. Comel kak ^^ kat mana akak buat semua doodle ni ek? :)

    ReplyDelete
  3. comel mata tu..
    mcm bese la. MIJ buat doodle mmg ohsemm ;)

    ReplyDelete
  4. harap dapat free doodle misai yang di tangan tu juga..

    ReplyDelete
  5. hihi~ape khabar bkl pengantin?hihihi~ comel3 la mate tuh...

    ReplyDelete
  6. power power... saya ambik gak laa.. XD

    ReplyDelete
  7. mata mata *tengok kiri kanan* mata gini la yg tak reti nak bedah. terimakasih kerana menderma :)

    ReplyDelete
  8. comel mata..untung ada bakat ^__^ alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. comell!! saya dah ambil :D tengs kak
    yg first tu comell

    ReplyDelete