Sunday, October 25, 2015

Promosi datang lagi!!



cap ibu dan anak namanya..sejak ada anak ni agak terbatas nak mendoodle..tak akan doodle hilang di mata.ehhh..disebab itu merahitujambu membuat promosi untuk doodle couple/doodle wedding
doodle couple bukan untuk gepren bopren je ya,,cap ibu dan anak pon boleh.cap bapak dan anak, suami isteri selagi gambar berdua itu di kira couple..
kalau doodle wedding pula bolehlah tempah untuk majlis  kahwin akan datang..engagement pon boleh tempah juga ya..banyak faedahnya contoh boleh letak dekat kad kahwin,button bedge,banting banner,doof gift dan lain-lain.contoh seperti di bawah

apa tunggu lagi sila email ke teddy_bie87@yahoo.com tidak pon pm ke page facebook merahitujambu blogspot 

4 comments:

  1. kretip akk dri bujang smpai skg tak kur2g kan..bgs2..

    hihih

    ReplyDelete
  2. Boleh gtau adik ni..die cr hari tu...

    ReplyDelete
  3. cantik dan menarik doodle tuuu., bakat besar nih., hihi2

    ReplyDelete