Friday, July 14, 2017

Kad Perniagaan Merahitujambu

selalunya asyik buat tempahan pelangan ajakan..kali ni kasi can la tuan tanah design kad perniagaan dia sendiri...hehehe..alhamdulilah siap jugak design doodle kad perniagaan sendiri..pakai aja icon sendiri..lagi pon memang ramai kenal dah icon merahitujambu..


berminat nak tempah design sekali dengan perkhidmatan printing kad perniagaan aku sedia membantu..boleh wasap ke no 013-9890875..layanan istimewa di beri...hehehe

5 comments:

  1. x pernah x comel... suke tgk kad tu.. hehehe

    ReplyDelete
  2. Memang btul bak kata cci, tak pernah x comel hasil kerja tangan MIJ.

    Jemput join ye chocolate giveway ni di http://ciknurul23.blogspot.my/2017/07/chocolate-fan-giveaways-by-sii-nurul.html

    ReplyDelete
  3. Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete