Tuesday, November 3, 2009

site~









selama ni aku hanya buat drawing..
tp x penah g site..harini aku g site kt subang..
ble cite pasal subang korg th laa subang tu tempat apekan..
tempat landasan lapangan terbang..
so aku skang ngah buat drawing APMM-agensi penguatkuasaan maritim malaysia..
aku buat working drawing tu dari main building sampai laa ke detail..
nk x nak tu laa keje aku..byk aku blaja..
sbb first time keje dh kena w tprojek besar..best tu..tp memenatkan..


sampai jee kat site tgok keadaan jalan masuk semua..
panas x yah ckp laa..terik sgt..pastu ngan tanah merahnye..
serius aku x thn panas..sampai aku ckp nk pakai payung..
akitek ckp mane ade akitek pakai payung..huhu..pedulikkan..


aku pon tgok laa keadaan sekitar..
tp bangunan lom naik lagi..
baru tarah tanah..
bangunan sementara pon baru nk naik..
tp aku akan follow satu persatu sampai laa siap..
seronok tgok drawing yg kite buat ade depan mata nnt..ahaks..

7 comments:

  1. jgn peduli..pakai je payung tu..hehe

    ReplyDelete
  2. heh. buat plan n lepak site mmg syok. heh. tempat buat kulit sihat. hehe.

    ReplyDelete
  3. liliyuli-th xpe..pedulikkan..kang itam sape nk tanggung..aku jugak..ahaha..

    mrpanda-sihat laa sgt..chaaiitt

    ReplyDelete
  4. semoga menjadi arkitek yang berjaya baek di dunia maupun di akhirat.. hehe..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. wow.............
    bestnyer...... hua hua hua...

    dulu masa sek. teknik blajar kejuruteraan awam nie...
    tapi masa tue pemalas dan last dapat C jer... huhu..

    skg baru nyesal bila tau betapa bestnya bila tgk org..

    tapi xpe.... i still love networking.. hehe.. lol...

    ReplyDelete