Saturday, February 5, 2011

tangan aku kreatif tak???

bila dah tak tahu nak buat apa..otak mulai memikirkan apa nak buat..tangan mulai cekap...ceritanya macam ni semalam aku g mid..tengok accessories yang biasa orang letak kat handphone..macam keychain...aku salah seorang yang suka meletakan accessories itu kat phone..bukan apa..kalau letak phone dekat handbag...adeh...seksa nak cari..macam2 harta karun dekat dalam handbag..almaklum la...pompuan kan...jadi bila ada accessories tu..tak perlu amik masa yang lama nak cari phone..nampak je tali keychain tu terus aku tarik keluar laa handphone aku..ahahahaha....boleh dikatakan mesti tukar2 bila dah buruk...kembali semula kisah cerita dekat mid...semalam pergi beli keychain phone..yang biasa orang letak huruf2 tu...aku pon pilih2 tali..tak perlu pilih sebenarnya.sebab warna yang aku suka adalah pink..jadi orang tu kait2 tali tu...aku pon tengok macam mana dia buat...haaaa...pagitadi terus ada idea..teringat tali yang banyak dekat dalam kotak..jadi pungah...haaa jumpa pon...apa lagi..amik manik yang tak pakai...lepastu kait2...hentam je laa..jadi pulak...heee


*maaf laa kalau gambar tak berapa nak clear...heee

accessories phone nokia x5 tu yang aku beli kat mid..amik idea dari situ jee..


*ok tak??nak oder boleh contact kat no ni..013-444 tekan2..pompuan jawap..heeee

7 comments:

  1. Cantik..
    Eh2, nak tanya lah..
    Best ke hp nokia x5 tu?
    Ade tgk kat kedai, cantik je..
    Alaa, hp aku kan bese2 je..

    ReplyDelete
  2. hape no fon cenggitu je?cmne nak koling moling?:P

    ReplyDelete
  3. awat hp tu segi empat, kecik je? haha. xnak tali, nak hp :P

    ReplyDelete
  4. awat hp tu segi empat, kecik je? haha. xnak tali, nak hp :P

    ReplyDelete
  5. buat sendiri ke tuh? nak sattuu!

    ReplyDelete