Tuesday, June 21, 2011

hari ke dua

Hari ke dua di office??masih belum serasikan diri...kadang-kadang mahu saja sorokan muka setiap kali nak pergi toilet mahu pon bertanya tentang kerja...adeh..aku tidak penah terfikir untuk ke tempat baru..tapi segalanya telah pon berubah..aku sudah pon berhijrah ke tempat lain....kadang-kadang apa yang di jangka sangat meleset...sikit demi sedikit aku kena biasakan diri jugak di sini...fuh..fuh...jampi untuk mengelak kan diri dari berpeluh...ahahahah..rupanya khamis ni, office baru aku ada trip pergi ke BALI..wah...office sebelum ni tidak pula memikirkan trip..kerja..kerja..itu saja...sampai kan stress..bila saja aku dengar trip...aku mulai lonjak menerima kegembiraan..belum pernah aku naik kapal udara...bagaimana perasaan ya??jangan berangan..aku tidak sempat untuk mengikut  mereka-mereka di sini..

aku takde geng lagi..kasihan..

15 comments:

  1. kenapa tak join? baru lagi kot. hehe. xpe2, nanti join okay. best tu..

    ReplyDelete
  2. haii..saya jeff

    saya duduk meja depan kat sebelah kiri makwe baju biru tu..

    bebila lalu situ siler ler tegur saya tau..

    kui kui kui

    ReplyDelete
  3. hahaha! jerit ke!!

    AKU KESUNYIAN~~~~!!!!!



    konfirm ramai..... toleh. haha



    oh ya! saya dari sini ^_^

    ReplyDelete
  4. Sabar.. Nanti ade lah kawan kau tu.. Hehehe.. Asal aku tengok botol air kau cam botol susu ek? Hahaha.. Aik,, biar betul kau tak pernah naik kapal terbang??? Haish.. Nanti aku kawen kau pergi lah naik kapal terbang ke Sarawak ye..

    Entry Terbaru : Hentikan Post Tentang Senarai Blog Yang Akan Di "Hack"

    ReplyDelete
  5. Aku kan geng kau Fasya.. I'm always with u.. Hehehe :)

    ReplyDelete
  6. hi dear..jom join contest kat my blog..

    Contest---> : 'AKU SAYANG DIA'

    jgn lupa join ye :))

    ReplyDelete
  7. athirah, xapa, baru permulaan, apapun, bestlah dapat pi trip lagi tuhhh

    ReplyDelete
  8. kak thiiiiiiiiiraaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh pagi tadi on da way nk g keje...kite nmpk kak thirah lintas jalan...dkt trafic lite...tuh...rase nk berhentikan kereta je time tuh...heheheh nk tumpang tak...???

    ReplyDelete
  9. leks ar.. nanti ada ah geng. XB

    ReplyDelete
  10. bese la tu beb. memula mmg tak de geng. tp ok tak kat ctu? huhu bst tuu pegi bali!!

    ReplyDelete