Thursday, June 16, 2011

idea datang lagi~

design baru dari blogshop aku TRIPLE A SHOP...comel cantikkan??..kalau berminat boleh pergi ke link blog shop merahitujambu klik SINI..singgah la bukan rugi apa pon..di design oleh ibu aku...sangat kreatifkan??ada saja idea ibu...dah boring dengan design ribbon boleh tukar ke design round...



satu : RM3.90

*Kerongsang/sepit (boleh pilih)




bedebar kian terasa... minggu depan dah mula di tempat kerja baru...aku harap aku boleh lagi update blog dan blogwalking seperti biasa...risau gak banyak kerja..aku ada dengar bisikan kawan-kawan diorang dengar nagetif je dari tempat kerja baru aku tu...saiko aku ke??aku jawap "mana-mana tempat sama je..hujung pangkal hati sendiri...kalau kita ikhlas insyaALLAH..terasa rindu pula dengan encik akitek.selalu ngomel-ngomel bila dia bagi kerja...hari akhir, selasa lepas aku ada mesej dia mengatakan aku terima kasih dekat beliau segala tunjuk ajar aku amat hargai...dia jawap "sedihnya...bla..bla..blaa..."aku pulak yang sedih bila dia cakap macam tu..uhuk....harap semua berjalan dengan lancar..doakan aku ya~

2 comments:

  1. kerja mana pasnih
    good luck
    moga gembira di tempat baru

    Review Filem Green Lantern Disini

    ReplyDelete
  2. wah mcm menarik jer...kene tye wife tgk dia berminat x...

    ReplyDelete