Tuesday, June 14, 2011

masanya sudah tiba!

tinggal lagi berapa jam akan pergi dari office ni..uhuk..sangat sedih...bila dengar akitek cakap

akitek : tie bila akhir??
aku : hari ni..
akitek : besok bukan kamo kena datang ke??mana boleh..
aku : *senyum kelat
akitek : sampai hati kamo tinggalkan saya
aku : *senyum kelat lagi
akitek : sampai hati office ni jugak buat kamo macam tu..

boleh dikatakan setiap kali bertemu dengan encik akitek dia kan cakap bila kamo akhir je...aku akan senyum dan senyum...*kelatnyaa

sedihnyalah dengar kata-kata akitek..encik..terima kasih tunjuk ajar encik...aku sangat hargai..memang banyak yang aku belajar dari office ni..semua tunjuk ajar encik yang beri dekat aku...masa makan tengah hari tadi..aku,kak lela,kak linda,kak sara,kak aida,ai pergi makan dekat the mall...diorang belanja aku makan chicken rice shop..terima kasih dekat diorang..!!aku yang becok ni akan korang ingat sampai bila-bila x??ngeee~







walaupon tinggal beberapa jam..aku masih ada buat kerja..akitek tetap menyuruh aku buat kerja..tidak mengapa...aku gagahkan sampai siap!insyaALLAH...jasa mu di kenang encik...

15 comments:

  1. macam sedih la pulak!! sedih kan nk tinggal kan diorang? tp itula kehidupan,mencari yg terbaik tuk kita wlpun kita xtau baik ker yg kita nk pegi tu?

    ReplyDelete
  2. Uik,, aku ni bila ntah nak bertukar tempat kerja.. Walaupun baru setahun kat sini tapi aku dah rasa seksa.. Tempat kerja ok lah,, kerja pun ok jugak tapi ade beberapa perkara yang buat aku tak berapa nak senang duduk.. Mmmmmmmmm.. *Hampa*

    Entry Terbaru : Gambar Terbaru Perodua Myvi 2011

    ReplyDelete
  3. na CRS gk..!
    meh kongsi ket..

    jgn sdey2 ag k..
    senyum:)

    ReplyDelete
  4. oh ok this is it, dah bersiap sedia kerja kat tempat baru! Nampaknya peranan awak mcm besar jugak bagi encik arkitek ni kan. Dia Ar. ke?

    Btw, dear nak join GA first saya tak :p Kat sini >> Custom Blog Design Giveaway Terbuka untuk semua blogger :)

    ----
    It's called Excited yet Nervous- the blog. and oh yea, introducing the studio, Heartlicious Design :p

    ReplyDelete
  5. saat2 camgini lah yg mnyntuh
    perasaan kan..

    lagi2 bila last day bsalam2
    ngan smua staff..huhu
    camgitulah ain akn rasa bila ada
    opismate yg pndah tmpt lain..
    *cm ain plak yg pndah* hihi

    moga akan lbh baik dtmpt baru yea ;)

    ReplyDelete
  6. Bia masuk opis baru?
    Kadang2 kita kena berhijrah untk masa depan yang lebih cerah =)
    Everything happens for a reasons =))

    ReplyDelete
  7. jangan sedih2 ya..anggaplah ia sebagai satu fasa dalam kehidupan yg amat panjang :-)

    ReplyDelete
  8. jgn sedih2 ya :) jgn lupa semua kenangan tuu..

    ReplyDelete