Wednesday, June 22, 2011

lagi-lagi kasut

lagi lagi cerita tentang kasut..aku mempunyai hobi baru iaitu membeli kasut...berdesing telinga dengar ibu memarahi aku sebab asyik beli kasut..katanya kasut aku dah banyak..tapi aku kan naik turun bas..jadi lama kelamaan kasut jadi haus sebab tidak di beri minuman..ngee~..jadi dengan kata lain beli saja yang lain..sekian..hari aku cuti sebelum masuk ke office baru aku mengikut makcik ke tempat kerja..balik saja dari kerja aku dan makcik pergi ke mid valley untuk body treatment..jadi dia mahu membelanja aku membuat facial...habis di korek-korek muka aku...perggghhh...cukup sedap sampaikan aku rasa mahu saja menampar tukang korek muka aku tu....janji dengan orang tu pukul 2 pm..jam baru menunjukan pukul 1.30 pm..jadi cuci mata dahulu di mid valley..kebetulan kedai VINCCI baru saja buka ..aku bergegas masuk di sebabkan aku nampak kasut warna warni..sungguh menarik perhatian..




*kan aku pernah mengatakan yang aku tidak mempunyai selipar di entry sini .tapi aku baru saja membeli selipar untuk office..kalau tidak nak amik air sembahyang basah kasut aku....sekian..~




12 comments:

  1. "Kalau tak nak amik air sembahyang basah kasut aku".. Agak tak faham lah ayat kau.. Aku faham cuma ayat kau tu.. Hahaha.. Tunggang tebalik.. Ngee :)


    Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

    ReplyDelete
  2. Fasya banyak shooting jadi kasut kena tukar2 kan???

    ReplyDelete
  3. perempuan dan kasut~~sehati sejiwa~~he~~

    ReplyDelete
  4. koleksi kasut,sandal and etc tak sampai 10 pasang...selagi tak koyak tak reti nak beli baru....heeee

    ReplyDelete
  5. mmg lebih slesa pkai selipar
    dr pakai kasut..
    kaki melecet wooo

    tp slipar pun ain cari
    yg tinggi cikit..hihi

    ReplyDelete
  6. byknya kasut warna warni..
    gigil tgk...heheeh

    org perempuan kalo ada kasut sepasang je mmg tak normal.... :)

    ReplyDelete
  7. waaa..... kasut.... sejak akhir2 ni pun cik Semut suke tgok kasut, beli kasut... baru je pas beli 2 pasang kasut.. ngeeee.....

    ReplyDelete
  8. alahaiiii .. suke vincci eh ?

    kite pon..

    ReplyDelete
  9. saya beli kasut setahun sekali,itupun hari raya..bukan kaki jalan....

    ReplyDelete
  10. sob sob g midv tak btau pon ;(

    ReplyDelete
  11. kasut kaler2 mcm nk g funfair.hahah ;))

    itu la yg prmpn ske. :D

    ReplyDelete