Thursday, July 14, 2011

HAKIKAT SEBENAR


selalu memang kena tipu..bukan aku saja..korang pon juga...iklan bukan main mengoda iman..terus sms encik kasih.."saya nak makan GCB....teringin..." dan jawapan yang dapat "nanti kita pergi makan ye..ngidam???"heeee....tapi sebabkan kesibukan dia..aku jadi tidak sabar..aku makan dulu dengan ibu..haa...yang aku dapat sekali sumbat di mulut sudah habis di makan...haiyaa....mahu saja aku sebut..."cik...saya nak sebiji macam dalam gambar..boleh??"....sungguh mengaburi mata..sambil makan mulut mengomel-ngomel menandakan ketidak puasan hati...


cerita lain :


PROMOSI RAYA : HARGA UNTUK RIBBON CUTE LOVE DENGAN RIBBON CUTE ROUND :-

DUA RIBBON = RM 2.90

HARGA ASAL SATU RM 2.00...

CEPAT... MENGAYAKAN DENGAN RIBBON TRIPLE A SHOP  DI HARI RAYA..




*Kerongsang/sepit (boleh pilih)

27 comments:

  1. haha... tau x pe.. selalu gak terasa mcm ni... iklan mmg terbaek! hasil... hampeh...

    ReplyDelete
  2. Cantik la gabungan warna biru dgn pink..nak buat tema raya laa XD

    ReplyDelete
  3. mmg gtu la hakikatnye..
    iklan nmpk sume besar2.. sedap2..
    tp ampeh.. haha

    ReplyDelete
  4. standard la dlm iklan nampak cm sedap2 n besar2..
    last bila nk makan kecik benor kan?
    hahhahaaa
    ni strategi pemasaran.. xkan dlm iklan nk letak burger lembik kot :P

    ReplyDelete
  5. Hahaha.. Nak buat camne..
    Nasib baik aku tak minat makan burger mcd..

    ReplyDelete
  6. haha..xkn nk ltk gmbo x sdp kot..rugi mekdi nnt..keh keh..;d

    ReplyDelete
  7. iklan mmg mcm tu . over je . indah khbar drpd rupa. hahaha

    ReplyDelete
  8. biasa lah tu..lagi2 kalau kita pi makan time lunch...di mana harga agak rendah dari harga biasa..lagi kecik....

    KFC lagi kuat menipunya.... dalam iklan udang sikit punya beso...reality..alahai...mcm tu juga dgn burger.....;)

    ReplyDelete
  9. Nasib baik WuMing kurang minat ngan McD ni...

    ReplyDelete
  10. selalunya memang cam gitulah, yg dlm iklan tak sama dgn realiti..grr

    ReplyDelete
  11. biasalah iklan mengaburi mata kita haha

    ReplyDelete
  12. kita selalu tertipu dengan iklan.. buat sakit hati jek.. hehehe.

    ReplyDelete
  13. yes babe! i setuju sangat!! dlm gambar nmpak lazat. reality, hampeh :D

    ReplyDelete
  14. Yang iklan tu bekan makanan betul la kak..dia just letak pewarna dan digebu2kan biar org tgk terus naik nafsu makan XD

    ReplyDelete
  15. Stuju!!!!
    gambar tu memang menipu..
    kdg2 rasa mcm nak bakooooo je restoran tu

    ReplyDelete
  16. betol tu awak. nampak dalam tv bukan main besar, bila makan, alahai, sekali ngap je..wuu

    ReplyDelete
  17. ahha . iklan , mcm tu laa :)

    kena tipu ! wahahaha

    ReplyDelete
  18. ila pun kena tertipu tau...kfc pun macam tu jugak....geram tol...huwawwa

    ReplyDelete
  19. sokong sgt! sllu tertipu dgn iklan..hihihih

    ReplyDelete
  20. gambar selalu menipu..trmsuklah pic profile kat FB..wakakaka

    Entri Ngetop PC Expo 2011 At PWTC Kuala Lumpur | 22 - 24 Julai 2011

    ReplyDelete
  21. biasa laah tuh iklan .. heheh .. semua nampak cantik dan sedap2 ... uhuh

    ReplyDelete
  22. dlm pic sume best,sume sdp..ble da beli.

    pffftt**xde la best mn. =='

    mcm org jgk.dlm gmbr cantik betul artis tu.kt luar,"hawat lagu tu?"

    ReplyDelete