Sunday, July 17, 2011

bantal wangi

eh..tipu la kalau korang cakap yang korang tiada bantal busuk..wek..wek..pasti ada..kalau bukan bantal pon mesti teddy bear..kan??kan??kalau tiada bantal busuk mesti tidak boleh tidur..selalu kalau di katakan tentang bantal busuk ni pasti akan di kaitkan dengan kaum perempuan yang bujang-bujang je...tapi tidak tahu la kalau dah kawin pon adakan..lelaki???jarang sekali ada..tapi bukan tiada..pasti ada...cuma malu la sikit kalau cakap ada kan..heee...siapa kata bantal busuk tidak boleh basuh?tapi kalau basuh hilang la bau harumnya..bila di kaitkan dengan bantal pasti ada habit yang tidak di sengajakan...selalu budak-budak kecik...gentel hujung bantal dengan biji mata..tidak pon gentel dengan hidung...barulah lena tidur...


cerita lain :


PROMOSI RAYA : HARGA UNTUK RIBBON CUTE LOVE DENGAN RIBBON CUTE ROUND :-

DUA RIBBON = RM 2.90

HARGA ASAL SATU RM 2.00...

CEPAT... MENGAYAKAN DENGAN RIBBON TRIPLE A SHOP  DI HARI RAYA..


*Kerongsang/sepit (boleh pilih)


30 comments:

  1. ai ngaku ada bantal ucuk. pernah hubby sorok kat kipas syiling. punye merata ai cari.. hahaha

    pastu pernah dia sorok dalam mesin basuh. ishh... mana leh basuh, ilang la bau masyaamm tu kan..

    yu, naper nak bukak blog yu lambat ek?

    ReplyDelete
  2. Mentang-mentang dia ada bantal bucuk... Paksa org lain mengaku plak... memang kelakar budak ni...

    ReplyDelete
  3. bantal busuk memang mengasyikkan
    ;-)

    ReplyDelete
  4. fa tido peluk teddy.. hehehe...

    ReplyDelete
  5. bntal bucuk saye kaler pink..
    haha..

    ReplyDelete
  6. bantal busuk saya ada gambar sponge bob ^___^

    ReplyDelete
  7. kahkahkah boipren saye punye bantal busuk tapi saye da curikk :P

    ReplyDelete
  8. saya tidak ada dan tak pernah ada bantal busuk..

    ini pengakuan paling jujur.

    Hehehehehe...

    ReplyDelete
  9. dulu masa kecik ada la..skrg dah xde lagi...

    kalau nak tidur..asal cukup 2 biji bantal..dah boleh lena...kalau 1 biji je tu yg payah... ;)

    ReplyDelete
  10. Bantal busuk? Ada (cakap sesenyap yang mungkin)...

    ReplyDelete
  11. lol..
    da besa pon mahu bantal mucuk ye kak?
    hikhikhik... :P

    ReplyDelete
  12. ada tdy bear je byk..huhu..

    cntikla..kreatif!!

    ReplyDelete
  13. suka bau bantal bucook.walaupun nucook tetap wangi di hatiku..ehheh

    ReplyDelete
  14. hehe... anak sy ada anak patung (tigers) bucuk.. xde bantal bucuk.. :D

    ReplyDelete
  15. saya ada semua yg dpggil busuk haha

    ReplyDelete
  16. saya da tak layan da bantal busuk...selamat...hehe



    ” Nizam Ijam Dot Com”

    ReplyDelete
  17. haha! saya xde bantal busuk, segala jenis musyuk nih xde,

    >>>xnak ngaku<<< :)

    ReplyDelete
  18. babe, kalo tido takde bantal busuk i tak lena tauuu. :))

    ReplyDelete
  19. bantal busuk itu paling wangi ! hehe

    ReplyDelete
  20. saya saya!
    saya ada bantal bucuk juga.
    sampai Abah pening kepala memikirkan anak dara dia yang dah makin tua ni masih berkepit dengan bantal bucuk.
    ^_~

    ReplyDelete
  21. sy ada tedy kecik busuk hehe =)

    ReplyDelete
  22. saya ada teddy bear bucuk je. ari umur setahun sampai skrg. hehehe lama sgt kan. slalu la baasuh. kalau xbasuh, pengsan nanti. hakhak

    ReplyDelete
  23. masih simpan yg masa kecik punya..kekabunya dh makin nipis...
    jadi bahan dengkian mr B je..sbb suka betul letak bawah ketiak dia...ewwww....

    ReplyDelete
  24. banyak sangat air liur kat bantal tuh ek .. hehehe ... tu yang bau harum tuh .. hehehe

    ReplyDelete
  25. bantal busuk best, bantal lepas jemur pon bes .. janji padat .. sedap letak kepala

    ReplyDelete
  26. abg ada selimut busuk je..=='

    malu nk habaq..

    wrna pink kaler belang putih.

    ReplyDelete