Monday, July 18, 2011

kisah encik LA


pagi-pagi lagi aku disarapankan oleh ketiak encik LA...kadang-kadang tu bila aku dapat duduk dalam bas lalu menidurkan diri..tiba-tiba encik LA bediri betul -betul di tapi aku...secara tidak sengaja..aku terjaga di sebabkan bau  haruman yang keluar darinya...mungkin beliau sudah lali bau badan beliau....tapi orang yang sekeliling beliau??lali kah??tak lalu ada laa...kadang-kadang tu kalau sudah tidak tahan bau beliau sampaikan tangan ini jadi jahat menutup hidung depan beliau..tidak pon sapukan minyak angin di hidung..encik LA buat muka tidak bersalah langsung...ergghhh....aku rasa bukan aku saja yang tidak tahan bau beliau..korang??.pernah sekali tu makcik satu bas dengan aku kata "haish..tak cuci ketiak ke??"...ahahahaha..akibat terlalu mengemari kari tu jadinya...jangan salahkan kari ye..salahkan tuan punya ketiak...


*encik LA= bangla



cerita lain :


PROMOSI RAYA : harga untuk RIBBON CUTE LOVE dengan RIBBON CUTE ROUND :-

DUA RIBBON = RM 2.90

HARGA ASAL SATU RM 2.00...

CEPAT... MENGAYAKAN DENGAN RIBBON TRIPLE A SHOP  DI HARI RAYA..


*Kerongsang/sepit (boleh pilih)




27 comments:

  1. hadoi... paling sensetip ngan bau ketiak masyam ni...




    ucuk tahu!

    ReplyDelete
  2. mak aiiii... ape katae hadiah kan deodorant kecik kt dia...hehehe

    ReplyDelete
  3. hidu bau tu dalam2~insyaallah terus lali~haha~~

    ReplyDelete
  4. BG WANITA BNGLA,LAGI KUAT BAU LAKI TU,LAGI DEPA SUKA TAU..

    p/s: tau dari org yg mmg dekat ngan BANGLA~

    ReplyDelete
  5. hahahaha..ini pon menambahkan masalah negara nie..hu2



    ” Nizam Ijam Dot Com”

    ReplyDelete
  6. haha..seyes tk leh belah...renjis je la myk wangi kat dia.. aish penah buat, da busuk sgt org sebelah tu kan..masa tu dlm wayang..aish renjis dia myk wangi aish. haha wangi da..

    ReplyDelete
  7. kalau kita sendiri pun leh sdr kalau bau bdn kita semacam jek..x kan depa x sdr kan? mesti jenis pemalas jga kebersihan tu hehe

    ReplyDelete
  8. arghhh..

    tak suka bau ketiak orang..memeningkan...loya terus...heheh

    ReplyDelete
  9. penah jugak! mcm nak pengsan. =.="

    ReplyDelete
  10. eiuuuu baca nie pun ase cam nak muntah..mmg elergikla ngan bau2 badan semua nie..aishhhhhhhhhhhh

    ReplyDelete
  11. hehehe igtkan sape td incik LA tesebot yekkk =p

    ReplyDelete
  12. boleh pengsan woo. hakhak adess

    ReplyDelete
  13. haha . klaka laaa . ingat kn spe la en LA tuhh . :)

    ReplyDelete
  14. org melayu pun ada bau ketiak camtu. tak lalu taw! kerajaan kena atasi masalah ni. kalo tdak knderaan awam takkan laku.. hahaha!


    thanx visit my blog ;]

    ReplyDelete
  15. baru nak tanya sape la LA tu.haha...

    harap encik LA tu baca la entri ni.mana tau dia berubah.haha...

    kenapa LA?maksudnya?

    ReplyDelete
  16. athirah sy suke jln cerita+illustrasi yg kamu buat tuh..sgt mmbantu..hee..nice2 teruskan usaha !!

    ReplyDelete
  17. eikk.. masam2..
    aku bila lalu sblah bangla mst terbau bau yang buatkan aku pitam 3 saat.. muahahahaa.. tp bukan semua bangla cm2 :P

    ReplyDelete
  18. dieorg mmg tk mandi kot pagi2...haih....semua bangla mmg mcm ni gak nya... ;)

    ReplyDelete
  19. hahahahaha..sarapan bau tiak :P


    mst pg tu sihat tubuh bdn kn?bru pekena ubat kuat.hahaha ;))

    ReplyDelete
  20. ceh .. bukan bau ketiak tuh .. bau badan mereka pon dah cukup kuat .. kalau orang arab, lagi kuat wooo ..

    ReplyDelete
  21. kt cmpus dlu byk org luar/asing kot.pergh....bau ketiak cm nk pengsan la kita cium.nk2 lak seblah ptg dia masuk library kn.


    muntah2!

    ReplyDelete