Friday, July 29, 2011

taknak buat dah..

ok..mula-mula nak mengeluh dulu..aku tak tahu la bagaimana cik nanad,doodleliciouss dan belogcapayam ni buat doddle..aku nak buat doddle sebagai pembalasan yang dia telah buat oleh cik nanad pon punya seksa...selalu gak minta-minta dan terpaksa buat muka tak malu kepada cik nanad..akhirnya dapat juga..tak sangka jugak cik nanad nak bagi doodle..terima kasih..walaupon beliau baik hati dia cakap free je tiada pembalasan..aku beri jugak..KIPAS SUSAH MATI aku nk buatnya...fuh..lap peluh...aku nak pencen lah..tak nak buat doodle...serik....**walhal baru buat satu**....


 ni doodle cik nanad beri..siap dia buat enrty lagi..klik SINI


**Sesiapa yang nak doodle percuma dari beliau sila klik sini..tapi dengan syarat join GA beliau...pergi la ramai-ramai memeriahkan suasana..

dan yang ini dari aku untuk cik nanad...


jeng...



jeng...




jeng..



maaf laa tak secomel kamu...


**"LISA ko cakap ko ADA buat doodle ..tapi aku tunggu takda..uhuk.ko pergi duduk singa pura-pura"





cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.



28 comments:

  1. wahhh :D doodle dia lagi superb CUN laa ;D manisnyaaa ;) ehehe..nanad kidnap doodle itu yee ^_^ hoyeah! seronoknyaa!~

    ReplyDelete
  2. terlupa nak cakap, thankyou so much ^_^ hoyeah!~

    ReplyDelete
  3. ngaaa..
    sume org buat doodle cantek2..
    nanges laju2 sebab jeles..

    ReplyDelete
  4. babe, i tak reti and takkan reti punyeee. u bwat cantik tau :)

    ReplyDelete
  5. comel lah tu . jadi jugak . daripada cbk buat tak jadi jadi . ;(

    ReplyDelete
  6. hahaha..lawa betul dudel cik merah jambu. :D

    pakai batik lg tu.sopan2~

    ReplyDelete
  7. ehh lawa la doodle kamu..
    laen dpd yg laen..muke doodle tu akoo suke~hee

    nnt akoo nak try wat jugak lah.
    =)

    ReplyDelete
  8. camne bt doodle? pkai ape eyh? hehe.. teringin jgak nk taw! :))



    thanx visit my blog :)

    ReplyDelete
  9. wahhhhh
    nak minta juga la
    suruh dia buat doodle pakai cermin mata

    Nak Minta Tolong Vote Hans

    ReplyDelete
  10. hehe..hani pn arap dpt gelang tu..erm thanks tau..hani da tgk doodle tu kt nanad,okla tu cntik..sb hani lg truk jgn kata nk wat cmtu,apa pun xleh..hehe

    ReplyDelete
  11. Ok la tu..drpd maii tau reti nak buat doodle XD

    ReplyDelete
  12. cik nanad tu buat doodle mmg comels kan.akk jeles.heee.

    ReplyDelete
  13. wahhh ch0melnyeeeerrrr!!! nak satuu!!

    ReplyDelete
  14. ceh jeles la dgn org pandai wat dooodle neh. hahaha. boleh lak maen jeles2 kikiki

    ReplyDelete
  15. hihi cantik lah kain batik dia..

    ReplyDelete
  16. suda siap..^^, arap kamu suka yep..

    ta sabar tunggu dari kmu plok..hee..

    http://anisasniza.blogspot.com/2011/07/doddlingdoddlingepisod-2-ling2x.html

    ReplyDelete
  17. nak nak nak doodle!hahaha
    hr tu ade cuba nak wat sndri tp x lawo
    mcm satu trend pulak skrg kan..comei jer ^^

    ReplyDelete
  18. buatkanlah untuk kite!!!!
    comel youuu~

    ReplyDelete
  19. Hahaha.. Ade ke aku cakap gitu??? Tipulah.. Ngee :)

    ReplyDelete
  20. Ok ape kau lukis tu.. Ok jek.. Kalo aku mungkin hidung kat mata kot..

    ReplyDelete
  21. comelnya..geram geram geram hehe
    comelnya doodle pakai kebaya :)

    ReplyDelete