Sunday, July 31, 2011

mohon maaf

marilah kita beramai-ramai saling maaf bermaafi di bulan yang mulia ini.maaf bukan saja di hari raya... sestengah orang yang kadang-kadang berlawak "belum raya lagi nak maaf-maaf konon"..ceh..kalau boleh sebelum tido elok memaafkan orang....hari pertama puasa je aku tidak sihat...batuk kering+tekak luka+ hudung tersumbat..nak demam mungkin...kalau pergi ke klinik rasa dapat MC tak??

dengan ini aku ingin meohon maaf segala yang terkasar bila korang membaca blog merahitujambu...sesiapa yang terasa bila membaca blog ini aku mohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kuku yang panjang tu...semua yang di tulis hanya perkongsian kehidupan aku sahaja...hidup ini biarlah rasa rendah diri..itu lebih baik...


cerita lain


satu lagi doodle aku terima dari  CIK anisasniza...sangat comel..terima kasih cik anis...sangat comel dan cantik...kiut miut sangat... dan sebagai pembalasan aku beri yang biasa-biasa..maaf la jik tidak secomel kamu....



jeng...



jeng..



jeng.

**kenapa aku boleh terjebak dengan doodle ni??haish....



cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.



34 comments:

  1. selamat menyambut ramadhan dan selamat menjalani ibadah puasa dengan penuh keimanan dan tanpa halangan. insyaAllah..

    ReplyDelete
  2. habes lah dh terjebak ngan doodle.nasib akk xreti buat.

    ReplyDelete
  3. Alolololo.. Kau nak doodle dari aku tak??? Kau tak mintak pun..

    ReplyDelete
  4. Aku pun nak mintak maaf jugak kat kau kalau ade kata2 aku yang mengguris tekak kau sampai luka dah.. Kesian~ Hehehe..

    Entry Terbaru 1 : Khairul Fahmi Putuskan Pertunangan ; Ini Kenyataan Elia
    Entry Terbaru 2 : Khairul Fahmi Putus Tunang ; Pengajaran Buat Yang Lain
    Entry Terbaru 3 : Golden Churn Creamary Butter Tidak Halal

    ReplyDelete
  5. semoga cepat sihat dan selamat berpuasa :)

    ReplyDelete
  6. Selamat berpuasa. Mohon maaf sepanjang kunjungan saya ke blog saudari.

    Comel2 doodle tu.

    ReplyDelete
  7. Selamat menyambut Ramadhan dan selamat berposa..
    Cute laa katun yu...

    ReplyDelete
  8. *tak chat ker, conform dpt mc punyerlah...
    mamam ubat tau nanti..

    *samalah kita, selamat berpuasa yer...

    *samalah doodle tu punyer senyuman..hehehe kiutnyer...

    ReplyDelete
  9. kemain doodle!

    salam ramadhan kamu!

    ReplyDelete
  10. slmt berpose...comelnye...suke tgok...

    ReplyDelete
  11. acik pun mintak maaf gak k! mana ler tahu ada yg terguris atau terluka!
    doodle tu lawa .. tp acik lom terjebak ngan doodle lagi! :)

    ReplyDelete
  12. Sorry cik merehitujambuu..lambat singgah amek doddles...omeiii!!, baju purple lagi ..I LOIKE^^..TQ manyak2x..n t.care yew, ta sihat pun rajin nee...

    ReplyDelete
  13. ila pun nak mohon maaf tau andai ada salah n silap...

    comel doodle tu...sopan gitu..ehhe

    ReplyDelete
  14. comelnya doodle..selamat berpuasa.

    ReplyDelete
  15. 22 doodle ni pon comel la..
    wanie pn dah terjebak ngan doodle ni..huhu

    ReplyDelete
  16. Salam ramadhan Tira =)
    Happy sokmo wlaupun berpuasa hehe

    ReplyDelete
  17. babe, i nak mohon maaf selama kite berkawan kat dunia cyber ni, i penah berkasar dgn u. selamat berpuasa.

    btw, doodle tu comel gilaa! :)

    ReplyDelete
  18. huu cantek laaa cik anis wat..
    kamu wat pon cantek..
    ble nak wat tok akoo ni??
    heheh
    =p

    ReplyDelete
  19. syoknya..semua dodle comel2 belaka =)

    ReplyDelete
  20. tiada maaf bagimu.haha...

    tu la pasal...kalau nak mintak maap tunggu raya.hari2 lain pyh lak.haha...

    ReplyDelete
  21. saya pun nak minta maaf jgk dear kalau selama berblogging terkasar bahasa huhu

    wahhhh comel doodle awk :)
    kemas lah..awk lukis guna apa tu?
    nak jugak baju kurung corak2 camtu..muka pun sempurna ada mata yg real..doodle sy kartun sungguh hehe

    ReplyDelete
  22. nak blajar buat doodle jugak tapi tak tau bol ke tak.cam comel comel je doodle doodle ni kan.

    ReplyDelete
  23. Batuk-batuk dan badan kurang selesa dah ok ker hari ini?

    MC dapat tak semalam?

    ReplyDelete
  24. wahahahaha~ keen sgt jeles kat org yg pndai wat doodle ni.. huhu~ T_T

    ReplyDelete
  25. ehhh.. lupe la... aku nak ucap.. selamat menyambut bulan ramadhan kpd awak serta ehem2 n famili.. hehehee

    p/s- camne buat gambar last uh? :P

    ReplyDelete
  26. salam ramadhan!.
    ehee...

    cantek lah doodle 2..ehee


    blogwalking!.ehe

    ReplyDelete
  27. uish..skrg ni trend bt dudels la. :D ramai blogger prmpn da pndai bt dudels.bila la blogger boy nk reti plk ni.hehe

    abg bt x jd2. :P

    ReplyDelete