Wednesday, August 24, 2011

pemberian geng blogger

alhamdulilah...kan baru ini memang heboh tentang pos malaysia berhentikan perhantaran sementara selepas 22 hari bulan ini..sesiapa yang hantar selepas tarikh itu akan dapat barang lepas raya..risau jugak..siapa yang oder reben tripleashop aku suruh diorang bank in secepat mungkin dan terus pos...takut pelanggan nak pakai masa raya tapi dapat lepas raya...semalam dua barang yang di kirim dapat..satu kek lapis sarawak dari geng blogger yang sangat aku rapat iaitu CIK LISA aka tieah madian..walaupon hanya kenal di blog tapi kami sangat rapat..aku teringin nak makan kek sarawak walaupon diorang cakap kek sarawak ramai yang takut nak makan sebab bahan yang di gunakan tidak halal..tapi aku tetap handak kek sarawak dari lisa...bahan yang biasa di gunakan terpaksa di tukar ke jenama lain..



ibu cerita dekat aku masa abah amik kek ni...

orang pejabat pos : encik.. rasanya ini kek..tak tahu lah hancur ke tak...encik bukak dulu tengok

abah : ermmm**lalu abah bukak

orang pejabat pos : kalau hancur tu maaf laa..lain kali tak perlulah nak oder jauh sangat sampai sarawak kat sini pon dah banyak.

abah : tak beli pon orang bagi ni.

lawak betul orang pejabat pos tu..tapi memang betul cakap dia..beli je kat sini..sebab makcik beli kuih raya dekat kuantan habis hancur semua...tapi aku tak beli orang bagi...alhamdulilah selamat sampai sebab lisa pandai balutkan kek itu cukup sempurna dia letak surat khabar kiri kanan kek tu..terima kasih lisa ..


satu lagi aku dapat kad raya juga dari geng blogger yang selalu komen di blog aku iaitu nuyui..terima kasih dah lama tidak dapat kad raya..suka sangat...



**orang berbudi kita berbahasa,orang memberi kita merasa..

aku dah dapat kasut yang aku tunggu-tunggu iaitu TOMS..aku pernah buat entry tentang keinginan kasut ini SINI..punya lama nak tunggu kasut ini..sebab importkan...jadi baru dapat


cerita doodle :
yang ini dari cello

yang ini dari aien
 doodle korang hebat sangat...


korang nak doodle free dari merahitujambu di hari raya???sila terjah SINI atau SINI



cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP  bakal di tutup...sila segera...




51 comments:

  1. alhmdulillah,akhirnya smpai juge..

    risau gak kan..

    ReplyDelete
  2. fuh, kek tu masih lagi cun, memang mantap orang yang balutkan tu. hehehe.


    maybe sebab ramai sangat orang pos kad raya kot tahun ni sampai orang pos msia pausedkan dulu, ye la, diorang mst nak raya jjugak kan? hehe.

    ReplyDelete
  3. org pejabat pos mmg suke ckp kerek cmtu kot..kat tmpt cik ana dulu pon pnh kene cmtu gak..mcm belagake je bunyi die ckp tu..heshh~

    dudel kiutnye! :)

    ReplyDelete
  4. amboi meriah dgn pemberian..
    org memberi kita merasa yer dak..hehehe

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah.. rezeki.. hehe. :D

    ReplyDelete
  6. Fuh... dapat kek dari sarawak...

    ReplyDelete
  7. kek?? nyum3..jauhnye kek tu dtg..hehee..seb baek posmen xmakan..ekeke..opss, poce2..

    erk, kite da siapkan doodle tok awak..harap sudilah menerima yek..

    http://teratakcikasfz.blogspot.com/2011/08/1-doodle-trade.html

    ReplyDelete
  8. dpt kek?o.O

    untung la badan..:) bli kt mn eh kasut tu?ada link x.nk bli bt hadiah raya tuk sum1.

    ReplyDelete
  9. bestnyer dapat mcm2..

    p/s: ha'a. buat sendiri

    ReplyDelete
  10. kasut TOMS tu order dari mane aa?cepat ke lambat dapat lepas order?

    ReplyDelete
  11. amboi sonoknye dapat ole-ole dari kekawan blogger...xde sape pun nak bagi kan alif ape-ape...huhuhu..

    ReplyDelete
  12. wahhh..macam2 dapat ye..kek..kad raya..best3..hee~

    ReplyDelete
  13. haha..dari space odyssey ke?ke order dr mane?harga?

    ReplyDelete
  14. waaa...bestnya dpat kek, dapat kasut.. dapat kt raya.... bertuah cik merahitujambu ni... =)

    ReplyDelete
  15. uih..dpt kad raya. nk gakk!!

    ReplyDelete
  16. Salam aidilfitri. Mcm ne awak order TOMS tu? Boleh cite sket?

    Sy pun minta. Hehehe...

    ReplyDelete
  17. Love your shoes....cantik la. How much?

    ReplyDelete
  18. eh saya sangat suka kek lapis sarawak !! untung laa akak dapat..hehe..

    ReplyDelete
  19. wahh syoknye dapat adiahh..

    kasot tu kocix suke jugak!

    ReplyDelete
  20. Kasut toms tu beli kat mana? eyfa pn ada juga. merah dengan grey. beli online. ehehe

    ReplyDelete
  21. kasut tuh sangat cute...saya suka !!

    ReplyDelete
  22. stiap kali rye uma gugu msti ade kek lapis srwk.. huhuhu

    ReplyDelete
  23. seronoknya dapat kek.
    wow cantek kasut toms tu. kasut rayaaaa eeehhh...

    ReplyDelete
  24. wah rezeki,alhamdulillah :)


    ika pun suke mkn kek lais,sedap kn :)

    ReplyDelete
  25. nak kasut toms tu boleh...heheh..

    masyukkk..;-)

    doodle dr cello comei...

    ReplyDelete
  26. ermm bestnye kek

    free pulak

    karton itu comel

    ReplyDelete
  27. waahh... camsedap kek tu..nak jugak..heeeeee

    ReplyDelete
  28. wow..banyaknyer..^^

    lagi satu thanks sbab tadi bagi penerangan tentang pos..ツ nad say thanks di sini ツ

    ReplyDelete
  29. nmpk sedapla kek tuh...yg kasot tu ade kaler laen.nk bli.hehe

    ReplyDelete
  30. seronok lah dapat macam2
    kek lapis sarawak sedap tu

    ReplyDelete
  31. comelnye doodle..jeles kat org yg pndai wt dsgn2 ni

    ReplyDelete
  32. org memberi, kita merasa :)

    bukan after 24 ka pjbt pos xhntr lagi sementara waktu?huhu

    kek sarawak mmg sedap dear..tp skrg ni dh byk tmpt dh jual selain d srwk kan..

    ReplyDelete
  33. beshnyeeeeeeee...nak jugak :O hehe

    ReplyDelete
  34. waaa..banyak nye dapat hadiah..hehe..siap dapat kek lapis sarawak lagi..wiiiee :D

    ReplyDelete
  35. wah.. bertuah badan.. mesti happy sangat kan.. :)

    ReplyDelete
  36. byk betol lahh budak ni dapat..
    stylahhh =)

    ReplyDelete
  37. hehe..kelakar..tapi betol ckp org pejabat pos tu..kang rosak mesti diorang disalahkan..keke

    ReplyDelete
  38. rezeki di bulan ramadhan & rezeki nak menyambut syawal ye..hihihi...

    ReplyDelete
  39. wahh
    smpai kek pon dipost jgak
    hehee
    sdpnye ^^

    p/s: cntik lah kast tu
    cam selesa je kalo pkai

    ReplyDelete