Thursday, August 25, 2011

doodle raya untuk kasih

cantik tak doodle raya aku untuk encik kasih..tahun ini encik kasih sekeluarga warna turquoise..keluarga aku warna merah..sangat berbeza..di sebabkan aku tidak dapat beli lagi baju turquoise..jadi doodle aku akan pakai baju sedondon warna sama.....aku berkaca mata??..yaa..itulah hakikatnya..aku seorang berkaca mata sebenarnya..aku kaburkan semua orang dengan memakai lens..

ibu ajak raya kedua pakai baju warna turquoise bersama..ibu kata nak cari besok..aku rasa tak perlu lah..sebab banyak benda nak kena bayar..moga ada rezeki aku...

nak doodle free di hari raya dari merahitujambu sila amik di SINI atau SINI..




**aku nak cuba buat doodle header la lepas ni..
**yang ingin trade doodle aku..aku dah pon senaraikan.aku akan langsaikan hutang korang..tunggu yaa..







40 comments:

  1. Wahh.. dah boleh bukak perniagaan doodles ni kak :D

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaaaaaaa ;D nanad tak reti oo lukis gitu..cayalah >.<

    ReplyDelete
  3. teringin nak buat doodle tapi xgheti. Y.Y

    ReplyDelete
  4. ohh..awk bercermin mata ekk..rajin2la tgk benda hijau hehe

    sweet doodle tu :)

    ReplyDelete
  5. cute jugak doodle awak.. hehe.. nice.. buat r kat aku satu.

    ReplyDelete
  6. kalau xdpt bj kale turquoise, pkai lens kale turquoise pun ok hehe..

    ReplyDelete
  7. comel lah....linda pun nak...boleh tak ??? teringin sgt nk doodle comel mcm tu :)

    ReplyDelete
  8. ui uiii ...
    doodle raya! cantik!

    ReplyDelete
  9. cantik doodle...sy tema warna ungu..dah kerja baru rasa beban dan tanggungjawab kan??dah kene pikir elok2 mase berbelanja..bagus..bagus..=)

    ReplyDelete
  10. doodle awak buat semua cantik,suka ika tgk..klu buat bisnes ni laku ni hehe,byk untung dh :)

    ReplyDelete
  11. kagum kejap.cantik doodle awak ni. huhu. minattttttt!!!

    ReplyDelete
  12. wah...doodle awok makin mantap la der! syabas bete..hee

    ReplyDelete
  13. Ooo berkaca mata..

    Cute doodle tuu...

    ReplyDelete
  14. untung la tangan kretif pandai buat doodle. huhu

    ReplyDelete
  15. haha tak dapat pakai baju kaler same di alam sebenar, same dalam doodle je pon jadilaa yep..
    hee

    ReplyDelete
  16. comelnya....

    SELAMAT HARI RAYA adik...

    ReplyDelete
  17. selamat hari raya..

    http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/selamat-hari-raya-aidilfitri-1432h.html

    ReplyDelete
  18. patut amek ke tak patut amek doodle ni.. ermm

    ReplyDelete
  19. waaa
    comeinyela doodle ni
    hihihihi =]

    ReplyDelete
  20. wah wah wah... ade doodle couple dgn en.kasih lagi tu..cantik... =) cik semut tahun ni kale merah ... =) menyala mak ngah... ehhehe

    ReplyDelete
  21. aloh2...tuweettnyerrr....

    jelesnya..hahahaha

    ReplyDelete
  22. SWEET... :)

    SELAMAT HARI RAYA..!!!! ;)

    ReplyDelete
  23. comell :)

    tag utk awak

    http://coklathatifa.blogspot.com/2011/08/contest-junior-doodlyn.html

    ReplyDelete
  24. wah...cantik2...hehehe...nk gak..blh tak??huhuhu...tp xnk yg rye pny..kih9

    ReplyDelete
  25. perghh lain dari yang lain ni hehehe. stylelah!

    ReplyDelete
  26. wah..cute nye doodle die..boleh la buatkan satu..(^_^)

    ReplyDelete
  27. walawehhhh!!! lawa2...dah bole start bukak biznes doddle dah nie...hehehe

    ReplyDelete