Friday, August 26, 2011

selamat hari raya


di hari yang mulia ini aku merahitujambu aka athirah akmal aznan ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin..segala salah silap harap di maafi..selalu komen korang yang buat korang terasa hati..maafkan aku yaa kawan-kawan...aku suka sangat kawan dengan korang..korang sangat mesra Alam..maaf sejak dua menjak aku selalu cerita tentang doodle..dah jadi hobi aku no 2 pulak selain menulis tentang kehidupan aku..terima kasih sentiasa memberi sokongan dalam setiap penulisan aku...sedih pulak bunyinya...

**nak doodle free di hari raya dari merahitujambu sila amik di SINI atau SINI..


cerita selalu:
**tripleashop di berhentikan perhantaran buat sementara waktu..jika mahu membuat tempahan boleh tapi kami akan hantar hari bekerja semula...terima kasih...




36 comments:

  1. selamat hari raya maaf zahir dan batin ya :)

    ReplyDelete
  2. wehhh lama lagi raya kot..
    awal gile wish..
    cepuk aple kau karang..
    haha!
    selamat hari raya jugakk..
    x de salah nye..=)
    pung pung pung
    bunyi mercun..hak3

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya...minta maaf kalau ada salah silap...

    ReplyDelete
  4. babe rajinnya bwat doodle. selamat hari raya!

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya! maaf zahir dan batik. akak nak duit raye! ^^

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya juga Ye..
    Mohon maaf jika ada tersilap kata dlm memberikan komen2 disini..^_

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Raya...maaf zahir batin...

    ReplyDelete
  8. selamat ari raya!

    mintak maaf gak kalau ade salah silap ^___^

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya maaf zahir dan batin dear...

    selamat merdeka..;)

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya athirah..ramainye dah buat ucapan kan..

    maaf jugak kalau ade terkasar bahase mase komen..:)

    ReplyDelete
  11. berator nak amik duit raye ke tuu??haha
    comellll..

    ReplyDelete
  12. SElamat hari raya juga buat athirah akmal aznan (baru tau nama cik adik manis ni)...

    maaf kot2 ader terlanjur kata2 yang menyentuh perasaan masa berkawan2 kt blog ni...

    nanti taruk la gambo raya ngan baju merah tu... nak jugak cik semut tgok... =)

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya makcik tua dri kampung seberang.



    LALALALALA.

    ReplyDelete
  14. selamat hari raya jgk dear, ampun maaf if ada salah silap :)

    ReplyDelete
  15. xsabarnya nak raya! salam syawal =D

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya...wa org rawang ker?? nanti jemput datang rumah beraye yer...

    ReplyDelete
  17. slamat ari rayer...

    akoo tag kamu =)

    http://sometimeshepisometimessad.blogspot.com/2011/08/contest-raya-merdeka-oleh-ll.html

    ReplyDelete
  18. mendarat sini gak.....



    samat hari raya ~

    ReplyDelete
  19. selamat hari raya...kalau de salah silap gak sorry la :)

    ReplyDelete
  20. selamat ari raya .. meh duit raya sini .. hehe

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya awok..minta maaf byk2 ye awok...selalu dtg blog awk x tinggal komen sebab broadbnd sy slow...huhu...ari nih bru laju skit...

    ReplyDelete
  22. selamat hari raya.maaf zahir & batin.saya pun happy dapat kenal awk =)

    ~berhati-hati di jalan raya

    ReplyDelete
  23. salam lebaran dr cik ana..
    maaf segala slh silap ye :)


    dudel MIJ kiut2!!
    geram tengok! :)

    ReplyDelete
  24. Nelly The Strange nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA !
    :)

    ReplyDelete
  25. Slmt hari raya miss pinky =)

    Jgn lupe main mercun eh bunga api hihi

    ReplyDelete
  26. selamat hari raya dear..
    maaf jugak kalo ade slh silap selama ni yer..take care^^

    ReplyDelete
  27. slmt hari raya juge dear..maaf zahir dan batin =)

    ReplyDelete
  28. salam lebaran~ ampun maaf dipinta!

    ReplyDelete
  29. Sama lah kite, salah silap harap maaf ya. Selamat Hari Raya. Jangan main mercun tauu! ehehe =)

    ReplyDelete
  30. selamat hari raya...maaf zahir batin~

    moga happy2 di pagi aidilfitri~ ^_^

    ReplyDelete