Wednesday, August 3, 2011

perasaan





gambar menunjukan perasaan... kadang-kadang sukar untuk di fahami..kenapa, mengapa dan bagaimana...

bila rasa nak marah apa patut lakukan...
bila rasa nak nangis apa patut lakukan...


cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.

CERITA SERONOK
**aku nak buat contest la...korang cadangkan hadiah korang doodle atau ribbon dari TRIPLE A SHOP??



27 comments:

  1. Eleh, aku nak buat contest dia pun nak jugakk.. Hahaha..

    ReplyDelete
  2. Hari ini aku rasa malassssssssss..

    ReplyDelete
  3. Hari ini aku rasa malassssssssss..

    ReplyDelete
  4. Nak hadiah duit fasyaaaaa..

    ReplyDelete
  5. mmg perasaan sukar difahami,org len susah nk faham perasaan kite dan kite sndr pun susah nk faham perasaan kita hehe

    ReplyDelete
  6. buat lah hadiah duit raya
    hohohoho

    saiz favicon tak silap 32 x 32

    ReplyDelete
  7. xmau la sedih2..wuu~

    dah dapat ribbon, nak doodle pulak la :P

    ReplyDelete
  8. MOga tabah hdapi hari2 mndtg. :)

    ReplyDelete
  9. doodle!!suka doodle!mcm satu trend pulak kan
    mn2 blog talking about them =)

    ReplyDelete
  10. gugu amek kt google.. gugu taip doodle bertudung.. ok baru pasan.. sis punya ea? sry2

    ReplyDelete
  11. Bergantung kepada individu...ada orang mudah faham..ada yang tak..

    ReplyDelete
  12. aku kalo marah pon nanges.
    kalo sdeh pon mstila nanges.haha

    *hadiah triple a shop!!
    =D

    ReplyDelete
  13. kdg2 sukar nk gambarkan perasaan..sbb kdg2 tgk org berjaya pun nangis..

    ReplyDelete
  14. cuba kupas satu2 .. mesti ada sumtin yang kita leh buat

    ReplyDelete
  15. jika rasa nak marah...marah la...tp biar lah berpada-pada...biarlah dgn cara yg betul...

    jika rasa nak mengangis..menagis la sepuas-puasnya...lepas tu..kamu pasti akan lega.. ;)

    take care dear....selamat berbuka puasa.. ;)

    ReplyDelete
  16. owh...

    kadang2 buntu juga dengan perasaan ini...makin lama semakin tidak faham..hehe

    ReplyDelete
  17. a photo can speak thousand words rite??

    ReplyDelete
  18. Hye. sorry komen kat sni. Ic da siap lol

    http://www2.adamainaa.com/2011/08/5-blogger-ic-dah-siap.html

    ReplyDelete
  19. nape ngan perasaan ? mungkin maenan prasaan je. maklomla kite kan pompuan. heehe

    ReplyDelete
  20. hihihi saya pun dulu2 selalu gak buat entri letak dudel tapi pakai paint je and buruk gila sb xpandai hehe =p

    ReplyDelete
  21. marah,geram?klu abg klu mengucap,bc quran,mash x dpt nk hlgkn kemarahan,abg pecahkn brg2.HAHAHAH ;))


    ye,itu perangai buruk abg. :D da puas,masuk bilik tdo dgn lena.

    ReplyDelete
  22. kalau boss kat ofis marah kan, abis smua jd mangsa dia hahaha
    psst: i vote for doodle! =P

    ReplyDelete