Thursday, August 4, 2011

fenomena lukis-melukis


dengan ini rasminya aku jadi warga negara blogger.. adamainaa yang buatkan IC/KAD PENGENALAN..jika sesiapa yang berminat untuk membuat kad pengenalan blogger boleh menempah di SINI secara percuma..sebelum adamainaa mengubah fikiran untuk menjual baik korang pergi menempahnya dengan kadar segera...sertakan seperti di bawah :-
  • nama :
  •  url :
  •  nama blog :
  •  pekerjaan :
  •  tempat tinggal :
  •  mula blogging :
sekarang ni dah jadi fenomena pulak setiap blogger ada doodle sendiri..dan setiap blogger ada IC sendiri...

trend lukis melukis :-


lukisan yang berkaitan dengan pencerita membuatkan kita seronok ingin membaca entry rakan blogger...tak kisahlah guna photoshop mahu pun paint..ikut kekreatifan masing-masing..aku pon kalau nak buat entry biar laa lukis-lukis ckit.supaya seronok bila di baca...dan penceritaan di gambarkan melalui lukisan yang di buat..



**aku suka doodle ko makcik LISA...nak satu!!aku curi..maaf!


"Sesungguhnya, syaitan amat marah bilamana anak Adam akan berkahwin kerana peluang syaitan menggoda untuk manusia berzina akan terlepas.."nasihat ada kaitan dengan entry LISA


cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.



CERITA SERONOK
**aku akan buat contest kemungkinan hari isnin...sila jenguk yaa!!! senang dah mudah..



27 comments:

  1. sweett, nak try mintak lah jugak....tapi isshh malunyer

    ReplyDelete
  2. mmg comel la doodle tu..
    tp saye ni tgn kayu..
    x pndai melukis..
    haha

    ReplyDelete
  3. Tau ko ek, aku buat pakai paint.. Hehehe.. Tak terer guna PS.. Mungkin sebab otak aku dah terlalu banyak benda, jadi susah nak masuk kot.. Ngee :)

    Entry Terbaru 1 : Cerita Putus Tunang
    Entry Terbaru 2 : Isu Video Iklan Raya dan Ramadhan

    ReplyDelete
  4. Kau lah ni.. Suka sangat melukis, jadi aku pun dah gila ikut kau jugak.. Entry aku pun jadi lain.. Berdialog plak.. Takpe lah kan, ikut trend.. Yeke??? Hahaha..

    ReplyDelete
  5. ic blogger tuh cool gile !! mmg trend doodle ek skrg ni..hehe

    ReplyDelete
  6. again...doodle ni dah mcm satu trend lak =P

    ReplyDelete
  7. aahh kan..trend ada doodle & IC hehe lps ni kita try buat trend lain plak dear hehe

    sy suka lukisan dlm blog awk, nmpk mcm lukisan bdk tadika yg comel2 tu..hehe sy lg suka lukisan yg santai & cool :)

    dear, nak tanya tp jgn kecik ati heee
    nak panggil awak apa ekk? sy xtau nama awk..huhu mgkin sy terlepas pandang ke, maybe awk dh gtau nama awk..sy kenal gambar awk & nama merah itu jambu je heee

    ReplyDelete
  8. alamak....

    semua blogger kebanyakkn dah ada ic la..ila ja xdk neh....doodle pun xde..ila mmg gini..bila dah lama baru nak ada...ehheh

    ReplyDelete
  9. alamak..isnin abg xde la..xdpt nk join contest.tp klu due date lme,insyaAllah dpt menjoinkn dri.hrp2 contest terbuka tuk laki prmpn. :D


    eh,blog abg x de dudels pun.xde yg sudi bt. ==' mgkn sbb diorg x thu nk create mke abg.wawawaa ;))

    ReplyDelete
  10. wah lawa nya...

    nk jugak...ehee...

    haah skrng mmg dah trend lukis2 ni..
    tp best kn baceblogorg yg ske lukis2 ni.ehe

    ReplyDelete
  11. tak pandai nk lukis gune paint mahu photoshop...alaihai...

    ReplyDelete
  12. hehe..wanie ade buat doodle tapi IC xde lagi buat mase skang..

    ReplyDelete
  13. org yg takde ic boleh blogging tak? hehe

    ReplyDelete
  14. ehhh canyik la IC u tu. hikhik. contest apa u nak bwat ni. looking 4ward :)

    ReplyDelete
  15. waaahhhhh! cm best ni.. siap ade ic lagi.. free eh? :P

    ReplyDelete
  16. humm sy pun suka melukis tp cuma malas je.. mcm mana tu yek.. hehehe :)

    ReplyDelete
  17. mst entry ika boring sbb ika xde bakat cmni wuwuwu =(

    ReplyDelete
  18. wah.
    lawa header!
    hehe.

    anyway, mmg skrg tengah gile lukis2 ni.
    aummm...

    ReplyDelete
  19. nak jugakkkk..nak try mintk lah..heeee..wat muke tak malu kejap

    ReplyDelete
  20. slm ramadhan dan slm perkenalan ye!1st time sggh sini dr blog istana cinta.kite mmg dr dulu suka lukis tapi nak lukis doodle tak retiiii huhu.puasbljr tutorial dr blogge ryg femes2 utk buat doodle.

    sis buatlah tutorial macam mana nak letak background kat baju/tudung doodle,ye!

    ReplyDelete