Saturday, August 6, 2011

tak puasa

tadi aku terpaksa pergi ke pejabat..di sebabkan lagi 2 minggu nak submit tender drawing aku gagahkan juga untuk pergi ke pejabat...ikutkan hati mahu rehat di rumah..sampai saja terus memulakan kerja..sambil buat drawing sambil tengok jam...tup tap tup tap jam menunjukan pukul 5 petang.terus tutup komputer amik beg tangan dan berlari ke perhentian bas...naik saja bas dapat duduk alhamdulilah...kalau tidak berdiri seperti biasa...aku duduk betul-betul di hadapan driver bas...seperti bau rokok..cari punya cari rupanya driver bas dengan konduktor merokok...aku nak geleng kepala nampak sangat pulak..lepastu boleh pulak makan buah mata kucing...satu-satu dia amik dalam pelastik kupas kulit lepastu makan...biji main campak merata-rata je...erggggghhhhhh...sakit mata aku tengok...

cerita lain :-

tangan ni semakin ketagih buat doodles..dan aku rasa ada peningkatan dalam membuat doodles..comel tak???ni doodle trade untuk


yang ini untuk cik dil 


yang ini untuk cik cello 


yang ini untuk cik istana cinta 



yang ini untuk cik CC 

YANG NI UNTUK CIK LISA AKA BFF FASYA

cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.


**aku rasa aku terpaksa tundakan contest sebab kerja lebih penting..takut tiada masa...harap maafkan aku yaa..nak raya ni kenalah cari duit rayakan...







36 comments:

  1. owg skrg lau x pose lgsung x taw malu..

    ReplyDelete
  2. boleh makan kat tempat terbuka..

    ReplyDelete
  3. dorg tu islam ke??

    *bile nak wat doodle tok akoo ni~
    hee

    ReplyDelete
  4. Wah.. Terima kasih.. Pasni aku rasa kena pegi kelas blaja buat doodle lah.. Postpone jap shooting.. Hahaha..

    ReplyDelete
  5. Tuuuu diaaaaaaaa.. OT yawww.. Mesti banyak duit raya ni.. Jangan lupa simpan ckit untuk blanja aku.. Nanti aku datang KL, poket kosong.. Kau bagi aku makan ek.. Hahaha..

    ReplyDelete
  6. alah..zaman sekarang org dah tak kisah dosa pahala nie..ape nak jd tak tau la..mb dorg ingt dorg akan hidup 20taun g kot

    cantik doodle...takda tutorial ke..heee

    ReplyDelete
  7. haah dh ada peningkatan..tapi jeles la doodle cik dil pkai bju pink..! huhu

    ReplyDelete
  8. dh tgk td kt fanpage..comel2 lah..mcm kena gunting2 d kertas, smart :)

    awk msh sakit ek?

    ReplyDelete
  9. melayu ke apa tu? hehe

    cantik la doodle awak lukis. saya xpandai buat..waa. keh3

    ReplyDelete
  10. ok fine xde doodle untuk aida. #kbai *majuk*

    ReplyDelete
  11. Erkkk..apakah????
    Dasyat btolll

    ReplyDelete
  12. wahhh
    tu
    cantik dah doodle
    saya nak doodle juga

    ku penah tgok mekanik minum air depan aku
    selamba badak jer diorang tak puasa

    ReplyDelete
  13. thankksss yunkk..shomelll..malu tersipu2 lagi doodle dil tuu..hehehe..


    nnti, da siap, dil bgtau yer..^^

    ReplyDelete
  14. eh..xpyh tukar pun xper..saja je gedik komen cmtu..hee

    ReplyDelete
  15. memalukan btl dep tu.cover2 lah skit kalau ya pun x posa.doodle yg sgt comel !

    ReplyDelete
  16. doodle, acik nak gak! boley lar! :)

    ReplyDelete
  17. http://shafaaliaa.blogspot.com/2011/08/doodle-trade-4.html doodle trade untuk awok..hee

    ReplyDelete
  18. saya nak tya skit katon2 ni semua buat guna apa ek
    \

    terbaru : Tutorial menarik nak bagi

    ReplyDelete
  19. wahhh bile agaknya nk tlg dudelkan cik mya dan tedynya? hihi... sy xpandai sgt dudel2 setakat conteng2 kat paint retila hee

    ReplyDelete
  20. thanks for the dudel..
    ^____^

    ini trade utk kamu..
    hope u like it..

    http://cello191.blogspot.com/2011/08/trade-from-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  21. eh utk CC pun ader

    hoyeayyyy hoyeayyyy

    dah ambik..^_^

    ReplyDelete
  22. salam..

    huik...unik lah doodle2 kat sini..

    seronk pula bila dapat jumpa blogger2 yang pandai wat doodle... leh curik2 idea sket...hihi..

    salam kenai..!!

    ReplyDelete
  23. wah banyaknye doodle..exchange ke ni..

    ReplyDelete
  24. tak hormat bulan ramadhan, hormatlah orng lain yg posa kan? tak patut..

    ReplyDelete
  25. Biasa laa orang tak posa..Tapi jangan lah sampai terang-terang sangat..

    Hormat laa orang lain yang posa..

    Doodle yang pertama tu macam tuan punca Blog plak...

    ReplyDelete
  26. rindunya nak melukis doodle.
    tapi laptop pada adik.
    ni guna laptop member dia takde photoshop pulak. huhuhu

    ReplyDelete
  27. Amboi... sungguh tak malu org itu..

    ReplyDelete
  28. akoo pmpuan~
    =)

    hee nnt lah akoo blaja wat doodle oke..

    ReplyDelete
  29. terang2 makan? ish2..bahaya..

    memang tangan seni lah ni..hehhe

    ReplyDelete
  30. yes sudi dear...just nak yg simple sj ^^..buat 2 separate doodle utk me & hanie..ade kwn bole buatkan rm5 for two tp queue dia agak pjg =)

    jue & hanie cuma nak sumting yg mcm link bwh ni

    http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQQhAK6A0hgFP2qsQRNSCH7zqXLHgST4qXFLt82qdR9zRARkLYQWw

    **a bit korean touch kalau bole..a simple one will do ^^

    ReplyDelete