Monday, August 8, 2011

tawaran

pagi tadi aku dengar dekat radio suria fm kaki tangan kerjaan dapat bonus setengan bulan sempena hari raya...wah..seronoknya..aku pon ada dengar dari budak pejabat aku yang pejabat aku ni pon setiap tahun memang dapat duit raya...aku baru saja sebulan lebih bekerja di sini..kawan-kawan dekat sini ada dua tiga orang bertanya..."macam mana kerja dekat sini ok??"...jawap aku " boleh la..insyaALLAH"...jawapan seperti hambar je kan???dan semalam terima satu panggilan...tengok handphone memang sudah tertera nama yang aku cukup kenal..

nak di pendekan cerita..aku dapat tawaran di pejabat lama...gaji yang di tawar sama dengan sini... aku seronok di sana...mungkin sebab dah hampir 3 tahun aku di sana..agak serasi..tak tahu nak tolak ke tak..sebab yang tawarkan itu akitek yang aku rapat di sana..memang sangat rapat...dia banyak ajar aku...bak kata orang "di telan mati mak di luah mati bapak "..takkan nak kemam **sepah ajar**

**adakah bila kehilangan baru nak sedar siapa kita yang sebenarnya??


doodle trade untuk cik mell..sebenarnya aku dah buat sekali dengan doodle trade yang lain hari tu..saja buat lebih...harap cik mell suka..agak simple...


yang ini dari cik mell untuk aku...comel..terima kasih...


**ada orang cakap doodle aku kelakar..uhuk..aku masih tak reti nak buat mata doodle..tapi dalam proses merekanya...



cerita selalu :

**promosi TRIPLE A SHOP masih berjalan seperti biasa...sila tekan SINI.






32 comments:

  1. bila nk buatkan doodle untuk aku gambar penuh>>??nak jugakkkkk

    ReplyDelete
  2. doodle utk sy xder??

    mgkin gak,bila dh xder,baru terasa kehilangannya kan??

    ReplyDelete
  3. Alololololo.. Nak menitik plak air mata aku.. Kang masuk mulut batal plak posa.. Hahahaha.. Eh, bukan ke ofis lama kau dekat sikit kan??? Jadi, terimak tak tawaran tu.. Ok gak kan, tempat lama tu, mesti best.. Kawan2 semua dah kenal kan.. Tapi ofis baru tu kan ke ko dah sisgn surat setuju terima.. Paling lama pun mesti sebulan notis kan??? Tapi ofis aku ni dia ade training 3 bulan, tak konfem lagi, so senang nak cabut.. Tapi sekarang aku dah setaun setengah kat sini.. Hikhikhik..

    *Bonus raya aku pun sebulan kalau ikut tahun lepas lah.. Hope tahun ni 2 bulan gaji cam yang cuepacs mintak tapi tak dapat! Hahaha..

    ReplyDelete
  4. terima je la~~he~~

    *asyik doodle perempuan je~buatkan saya satu!

    ReplyDelete
  5. alang2 baru sebulan je kat sini, pegi jela kat sinun yg 3 thn lama nya tu, kengkawan pun ada kan...apa lagi..cabut..hehehe

    ReplyDelete
  6. bonus??yeayy!!to my kakak..get ready.haha

    ReplyDelete
  7. slalunya tmpat lama mmg lg best.. tp x semestinya tmpt bru xbest ;)

    ReplyDelete
  8. twrn best tp kne ikut kata ati jgk kn..eh nk doodle gak !!!!!

    ReplyDelete
  9. Ok lah doodle tu..cantik & comel jer.. ;)

    ReplyDelete
  10. kalau serasi yang lama...apa kata kerja balik di sana...

    kalau ila..ila pilih yg selesa dgn kita...hehe..

    comel ja doodle tu..sebab wana pink..ehehhe

    ReplyDelete
  11. wow dpt doodle jugak..bestnye
    hutmm bonus byk la tu..shoping raya sakan la

    ReplyDelete
  12. dah dapat tawaran yg lagi baik tunggu ape lagi, ye tak?hehe
    xpun tunggu dapat duit raya dari tmpt keje baru tu dulu..haha

    owh senyum2 tgk doodle kamu..nanti wnaie ingatkan ye..:)

    ReplyDelete
  13. bese la tue kn2..hihi..
    conel doodle!

    ReplyDelete
  14. kalau rs offer tu tbaik, just go for it. else, stay je ngan pe yg ada =)
    fikir msk2, sbb at the end kita yg rs effect dia ^^
    psst: amik 'upah' wat doodle x dear?

    ReplyDelete
  15. bkn keje kerajaan

    tk dpt duit..

    layan suria jugak

    ReplyDelete
  16. company i company cine..bonus dpt raya cina je...:(

    ReplyDelete
  17. menyedari kegunaan sesuatu hanya setelah mende tu hilang adalah perkara biasa.

    doodle tu ... aihh, kena google camne wat doodle nih! :)

    ReplyDelete
  18. dia rindu nga pekerja lama la tu..ahaha

    ReplyDelete
  19. Wohoo, kalau tawaran tu dirasakan baik, better go..
    nanti menyesal.

    ReplyDelete
  20. jarang nampak orang pakai X5.. cun la.. doodle2 ni.. rasanya dah puji banyak kali kan?? hehe..

    ReplyDelete
  21. fikir sedalam nye. apa pro dan kontra nya. tengok peluang untuk kembangkan skill dan kerjaya. ok! ^.*

    ReplyDelete
  22. Baru kerja kat tempat baru ker?

    Kerja kerajaan jugak ker?

    ReplyDelete
  23. hmm..kang go on je la kot kat tmpt baru.haha
    tak ok ke?


    *istikharah ok =)


    *doodle kamu nmpak cam katun real kat disney chanel.haha

    ReplyDelete
  24. yey..kite pon dapat bonus..heee..

    psstt..nak doodle jugak..heeee

    ReplyDelete
  25. awak kerja bidang ape eh?
    arkitek or civil engineering?
    huhuhu

    ReplyDelete
  26. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  27. doodle yang sediri lawa, doodle orang bg pun cantik .. jeles .. uhuh

    kalau dapat tempat yg best, boleh laa pergi balik kan .. heee .. saya rasa laa ... mungkin ada benda2 cik merahjambu kena consider juga kan ..

    apa2 pun fikirkan terbaik utk masa depan .. all the best !!

    ReplyDelete
  28. tak kelakar tp unik hehe tak sama mcm doodle yg lain tu mcm sama je

    sy xsmpt lg nk lukis2..huhu

    ReplyDelete
  29. wahh baju nak same warne.. come2!!

    ^__^

    ReplyDelete
  30. waahh..setiap entry ade doodle..hahaha..nice2

    ReplyDelete