Thursday, September 29, 2011

baby baru

sejak laptop compaq aku buat hal sekian lamanya..aku memang tidak boleh berblog mahu pon berfacebook di hujung minggu di rumah...kalau mahu aku terpaksa menumpang kasih di laptop adik itu pon kadang-kadang adik nak buat asigment..jadi aku kena faham...

baru-baru ini aku dapat duit dari langit..ok itu tipu..dari hari itu mahu beli laptop...sebab dah dua kali baiki latop tapi kejadian yang sama berlaku...jadi mulai mengalah...nekad mahu jugak beli yang baru..mulanya mahu beli laptop tapi fikir semua pasti benda yang sama berlaku dan rosak lagi..adik dengan ibu abah beri pendapat baik beli destop..dalam fikiran mahu lebih dari itu nak beli i-pad..tapi hanya boleh berblog dan berfacebook..nak buat doodle bagaimana???akhirnya aku beli destop..aku harap bertahan..sebab aku bukan kaki muat turun..bukan kaki main..main game ya..jangan fikir lain....


semua hitam..itu pon adik asyik tanya ada destop pink tak??mouse pink???keyboard pink???semua mahu pink...aku ni tidak berapa tahu nak beli laptop mahu pon destop nasib adik bidang IT..jadi dia yang uruskan semua..terima kasih adik...setiap kali balik kerja boleh laa berdoodle...=_=..sukanya..kalau perasan asyik bedoodle je..

**amaran-saya tidak berdoodle di pejabat ya!!





34 comments:

  1. wow...bestnya ade komputer baru...mesti semangat wat dodol nih... berapa buget beli desktop ni merah??? alif ngat nak beli gak lah 1 nanti bile dah dapat duit dari langit..huhu

    ReplyDelete
  2. lepas ni makin melekat lah dpn tu..hehehe, kene remove pink, ganti yg putih pulak, baru cun

    ReplyDelete
  3. dalam masa terdekat ni, mesti ngadap tanpa jemu kannnn

    ReplyDelete
  4. woww bestnya dpt desktop..best laa..
    dil ngah sibuk buat 3D animation..pakai laptop, ase mcm nk baling jer..kalau pakai desktop, mestii best..nk tnggu duit dr lngit jgk laa.. ^^

    ReplyDelete
  5. abg selaluu je nmpk thira men-dudel kt opis.hahhaha..

    p/s:klu rs yg comel tu abg,yela tuu~

    ReplyDelete
  6. azzah pun ada kira-kira nak beli desktop jugak.lagi senang berdoodle kan?

    ReplyDelete
  7. waaaaaaaaaaaaaa
    seronokkknye
    selmt berlappy baruuu =]

    ReplyDelete
  8. keyboard,mouse,speaker saya everything in pink! awk pun mau?nnt kite bgtau kt mana blh dpt :)

    check it out kt belog sy okiess :)

    ReplyDelete
  9. http://mizzsyaidris.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-15T21%3A46%3A00-07%3A00&max-results=15



    mine! marilah terjah ok :)

    ReplyDelete
  10. baby paling berharga.selamat berdoodle yek.

    ReplyDelete
  11. hello, nice blog you have, i am thinking you might like to exchange link with me so i can visit you everyday if i have my time, if you want to please visit back here and comment on the exchange link section so i know, thanks! http://literasura.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. wahhh best nye dpt yg baru,lebih bersemangat la lps ni hehe


    sori lame xjenguk awak sbb masalah kesihatan :)

    ReplyDelete
  13. wahhh...bestnye:)hehe

    MIJ...boleh pinjam duet dalam tabung ayam sikit???hii...yath pun nak ganti laptop yang kene curikkk:)hehe

    ReplyDelete
  14. ewwww... hitam itu menawan.. hehe..


    errr.. nk doodle satu! huhu~~


    okbai! ^^

    ReplyDelete
  15. pc baru....semangat nk b'doodle la lepas nie..

    ^^

    ReplyDelete
  16. comel baby awak..

    nak dukung bole??? hahahah

    ReplyDelete
  17. alhamdulillah..
    kak ngah saya pun pakai destop lepas hampir 5/6 kali baiki laptop =.= huuu. nampak cam ok skrg~

    ReplyDelete
  18. baruuuu...bau kedai..hihi


    doodle dimana2 masa mood datang dengan rakusnya...haha

    ReplyDelete
  19. yg penting bekas tisu pink. hehe
    geram sgt kalau lap top asyik meragam!

    ReplyDelete
  20. bau kedai la heeh

    aah bz..keje byk la..da nk dkt exam da ny eheh

    ReplyDelete
  21. haha. aida baru nak tanye,akak berdoodle kak pejabat jugak ke... ;p

    ReplyDelete
  22. bawu kedai beb.. ait sempat ke kalau berdodle kat opis? mesti korang hebat guna phshop kan..

    ReplyDelete
  23. Once you go black, you never go back.

    Bahahahahaa xD

    Memang desktop lebih baik =D tapi kalau perlu travel pi mane2 mmg kene ade laptop la jawab nye...huhuuu >.<

    ReplyDelete
  24. terpaksa guna laptop gak..sebab boleh melukis bila bila masa terasa nak melukis... koh koh koh

    ReplyDelete
  25. lebih baik lg guna desktop dr laptop..lagi puaskan.. ;)

    ReplyDelete
  26. comel la baby..rasenye pakai pc lagi puas klu nk berdoodle..hehe

    ReplyDelete
  27. Aku lg prefer desktop sbb jarang hang kalau aku edit pix. Kalau pkai lappy mmanjang hang -_-

    ReplyDelete
  28. pilihan yg tepat !! :)
    sbb awk kan suka edit2 gambo a.k.a bedoodle hehe

    ReplyDelete