Friday, September 30, 2011

donut

mengidam makan big apple tak??lama dah tak makan selalu encik kasih bila keluar je nampak  big apple dia yang ajak aku singgah..aku makan satu dia makan 3...dia sangat suka makan..aku satu je dah terasa muak.. nampak menarik warna dan corak donut itu...


**manusia memang akan pandang luar dahulu..itu sudah lumrah manusia...sama seperti donut...luar nampak cantik..dalam rasanya belum tentu kena dengan tekak kita...



doodle header dah siap..anamizu aku dah emailkan..cuma jue & hanie je belum di email..sebab email diorang aku tiada..harap dia beri secepat mungkin..



25 comments:

  1. dh lama juga x mkn big apple donut ni..Qis slh seorg pecinta donut.. ^_^

    ReplyDelete
  2. suka2 big apple..klu dunkin donut & donut yg lain tu kureng la..nmpk menarik tp rase x sdap pn..

    ReplyDelete
  3. suke big apple strawberry!!!!!! sedap giler..haha

    ReplyDelete
  4. oh big aple memang terbaik...terliur jap...

    ReplyDelete
  5. comelnye donut tu...


    dan cantik:)hehe

    terliur plak!!!hihi..

    ReplyDelete
  6. adik sy sgt gemar makan!
    haha, kasi je semua makanan.
    pasti dia habiskan.

    ReplyDelete
  7. big apple donut is the best..love to eta those donuts!! :)

    ReplyDelete
  8. nasiblah aku tak berapa suka donut.


    LALALLALALALA.

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. nyummmyyy
    nape donut tu nmpak cm reall
    arggghhhhhhhh
    dh terliur
    heheheh

    ReplyDelete
  11. sy pon dh lama x mkn big apple..
    kempunan~~

    ReplyDelete
  12. Aku ikut mood mkn. Kalau trs nak mjn, aku p beli =)

    Hanie kt dah email?

    ReplyDelete
  13. terime kaseh MIJ untuk dudel header tu! cik ana dah gune dah.. kiut sgt!
    cantik!!! suke3!! =)






    luv,
    cik ana =)

    ReplyDelete
  14. pndai die mensimilaritikannya :D

    ReplyDelete
  15. donut....sedap..
    donut...lembik2..hehe

    betul tu, jgn nilai seseorg dr luaran

    ReplyDelete
  16. n0nat big apple plg cedap! 5star!

    ReplyDelete
  17. saya sangat sukakan big apple!! heheh lama xmakan

    ReplyDelete