Saturday, October 1, 2011

blog


bukak saja blog ini dalam fikiran korang mesti kata blog ini blog budak bawah umurkan??hakikat tuan blog ini sudah pon 18.. 24 tahun...kadang-kadang bila baca dekat shoutbox "wah nice blog..blog comel laaa...suka blog ini la"..tapi bila aku terjah blog mereka budak-budak sekolah yang komen..pastu mesti ada perkataan "saya follow awak..awak follow balik"..itu aku tidak jadi masalah..bila follow balik rupanya budak-budak sekolah dengan pakaian sekolah gambar diorang...muka pon ala-ala sweet 12 tahun macam tu...pandai betul diorang buat blog..aku belajar buat blog pon masa zaman kolej..itu pon sebab ada kerja yang pesyarah suruh aku buat menggunakan blog..aku pon dengan perasaan yang blur buat la janji siap dan pensyarah leh bukak..belajar betul-betul tentang blog ini menggunakan tutorial yang search di google...


**budak-budak sekarang sangat kehadapan...

ni doodle yang aku pilih untuk entry sini...3 orang yang aku pilih telah pon di senarai di entry sini..mereka akan dapat doodle single...harap korang suka...






42 comments:

  1. wah...comel la blog ni.hehe. blog saya mula2 dulu tak macam budak2 sekarang. advanced

    ReplyDelete
  2. segala doodles tersebut comel la kudds;p

    ReplyDelete
  3. azzah tahun ni baru kenal blog..masa sekolah nak pegang komputer pun tak berani..

    ReplyDelete
  4. wah!! seyesly.. first masok blog awak.. comel giler!.. owner blog ni pun comel.. hehe.. pandai nyer awak buat doodle.. sronok!

    ReplyDelete
  5. dear..miss you !!!muah2 hehe
    sorry dear, lama x jenguk awk kan?

    dulu2 umur 12 taun, blog pun tak kenal lg..masa tu menikmati zaman kanak2 :)

    ReplyDelete
  6. haha budak2 zaman skang memang~

    akoo time f5 baru terjebak dlm blog.hee

    ReplyDelete
  7. haha budak2 zaman skang memang~

    akoo time f5 baru terjebak dlm blog.hee

    ReplyDelete
  8. tu la...budak2 skrg advance betul.....dah pandai berblog..xmcm kita dulu..hheh

    ReplyDelete
  9. comel aaaa blog nie.. koh koh koh..

    blog gue pon slalu gak di katakan comel..
    tapi tuan dia memang comel dan kacak.. pfttttt... koh koh koh

    ReplyDelete
  10. belog ni sangat comel cam belog alif ....hahahah!!!

    ReplyDelete
  11. terima kasih :) 18 ke? OMG! ingt dh lebih.heheh

    ReplyDelete
  12. sama la sy..belajar buat blog sebab lect suruh..tuh pun buat janji ada...xder cntik2...huhu...

    ReplyDelete
  13. blog awak memang sgttttt comey n laweee ;))

    ReplyDelete
  14. umur 25tahun bru bljr bt blog. *_* kesian abg..

    ReplyDelete
  15. tp blog ni mg comel. sweet je =)

    ReplyDelete
  16. aah betol tu MIJ..
    majoriti blog bebudak ni kiut..
    tak tercapai plak akal cik ana..hehe





    luv,
    cik ana.

    ReplyDelete
  17. fiza berblog mase study degree..budak zaman skang mmg canggih..btw,cantik doodle tu

    ReplyDelete
  18. selalu yang muda2 remaja yang suka sgt buat doodle ni..heehehe, kira muda awal remaja lah kan..

    ReplyDelete
  19. jelous la , dorang dapat doodle cute . free la tu :)

    ReplyDelete
  20. memang comel pun blog akak. haha. ;D

    ReplyDelete
  21. heheh..skang mmg budak sekolah dh pndai buat blog..sy mase 12 tahun nak on9 pn x pndai sgt kot..haha

    budak zaman moden katekan..nanti dah umo 24 tahun ape lak dorg layan kan..

    ReplyDelete
  22. budak2 skrg mmg sgt advance..
    lily lg lah..time Qis ada baru kenal dgn dunia blog..hehe.. ;)

    ReplyDelete
  23. adiela pun baru je berblog..tak sampai setahun lagi..hehe..budak sekrang skolah rendah pun dah pandai berblog kan..hehe..maju~ :D

    ReplyDelete
  24. blog ni memang comel..siyes! hehe..

    budak2 sekarang lebih majuuu...

    ReplyDelete
  25. hehehehe
    belog ni mang comei pon
    adik kite smp geram dgn belog ni
    cm nak mkn2 jek makanan dlm blog ni
    hahahaha
    bes3!=]

    ReplyDelete
  26. wahhh...comell la:)hehe

    aahh kan...selalu je kalo bw jumpa bebudak sekolah yang comel punye blog...terasa macam da tua tapi umur still 17 tahun:)hehhe~~sweet 7teen katn yath:)

    yath nih..pas abes u baru pandai nak berblog nih..hahha~~

    ReplyDelete
  27. tu la kan~~
    jeles dgn diorg,
    kecik2 dh pandai b'blog~~

    ReplyDelete
  28. aie suka tgk doodle org jer,hehe...cumel

    ReplyDelete
  29. btol2..mun pun blaja psal blog ni time kat u..

    ReplyDelete
  30. comel doodle tu.. hmm rmi gk blogger dr golongan budak skolah ek

    ReplyDelete
  31. saya dulu pun ingatkan awak muda dari saya,m tapi kakak rupanya :P

    ReplyDelete
  32. cumei doodle...kat shopping mana beli baju gitu...menarik sungguh pakaian mereka... saya dulu langsung xde blog.....masa kolej pun xde

    ReplyDelete
  33. tak belajar sesiapa pun.
    sendiri belajar.
    tengok blog orang lain,
    then belajar. huhu

    ReplyDelete
  34. Budak darja 2 pon ada blog skrg =P

    Thanks for d doodle syg :)

    ReplyDelete
  35. betul...bdk2 sekarang advance.

    ReplyDelete
  36. Blog aku tak cantik!!! Malas betul lah.. Nanti aku banyak duit aku upah orang buat,, Hahaha..

    ReplyDelete
  37. 2 la kn.. bdak2 skang da maju.. skali tgok memg superb pnye blog.. da mcm pro.. buat ati ini kejelesan aje:))

    ReplyDelete
  38. sama la. berblog pn ms thn 2007. tu pun private sbb lebih pd luahan hati sendiri je. dua thn lepas br bukak blog lain tp tak aktif. cuma thn ni je aktif sikit. bdk2 skg ni mmg advance.

    ReplyDelete