Wednesday, September 28, 2011

DOODLE PEMENANG

kan aku ada umumkan kek yang aku suka di SINI..jadi masing-masing pilih nak doodle header atau pon nak single doodle..jadi 
diorang pilih doodle single..jadi aku dah siapkan...anamizu nak doodle header...insyaALLAH akan di buat secepat mungkin...tinggal jue & hanie belum beri apa tindak balas..aku tidak menerima sebarang email dari diorang..harap diorang beri jawapan secepat mungkin..


 ipai cakap dia nak yang pakai blazer..jadi aku usahakn untuk dia..jenuh aku cari dekat google macam mana gaya orang pakai blazer ni...alhamdulilah..ni jadinya...harap dia suka..

 manzarina pula kata dia nak warna coklat kekuningan..perang-perang pon boleh..jadi aku buat yang ini..harap dia suka..
ninie dia kata nak warna merahjambu..jadi aku tiada idea..aku tengok header dia main gitar..jadi aku cuba buat..jadi tak??harap dia pon suka...


anamizu..harap awak bersabar ya..tunggukan header dari saya...



entry semalam aku ada suruh korang buat quotes yang berkaitan dengan gambar yang di beri.jadi aku pilih 3 orang saja..

biqahatmin-Cinta ibarat di dalam balang kaca, hanya orang yang benar2 ikhlas dapat melepasinya..
Rosalia-cinta umpama air dalam balang ikan tanpa air ikan tidak boleh hidup.
fana-Cinta itu ibarat memancing ikan. Kena banyak bersabar =)




24 comments:

  1. comeynye...nak jugak!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. alamak..dah kene marah. ampun buk. ampun. kitorang nak header.kaler pastel cam baby pink, baby blue, sofr pepel. eh demand ke. ops. sori.

    ampun lagi sekali. pengsan aku baca komen ko pakai caps lock.

    ReplyDelete
  3. Tomelnya!!!!! Ninie suka!!!!!! Yeay!!!! Ninie letak kat doodle trade Ninie ek....kalo Ninie wat header nanti xpe kan??? Header Ninie mmg selalu bertukar..Hihiks....I like...comel giler. Thanks for making me smile! Sayang Merah!

    ReplyDelete
  4. ipai x de,dia srh abg dia amik kn. :P kui3.hensem ipai bkn main.

    ReplyDelete
  5. wahhh...cantik la MIJ:)hihi..

    semua comellll...

    ReplyDelete
  6. aku memeranjatkan diri baca komen ko caps lock..auw!! wokeh2..jgn sekeh..siku bole? eh bkn sama ke hahaha

    aku dah bgtau Hanie soh decide kan hihihi. Td dia dah bising aku lmbt rpely sms dia psl benda ni hahaha

    weh thx beb sbb bg kitaorg menang! segan weh!

    eh iPai tu hensemnyer hahahaha mcm org yg conduct okestra!

    ReplyDelete
  7. Aikkkkkkkkkkkk.. Asal nama aku takde??? Doodle untuk aku pun takde ni??? Tak aciiiiiiiiiiiiiii..

    ReplyDelete
  8. eh:) ada nama utk quote smlm la. tq:)

    ReplyDelete
  9. cumelnyer....mekasih MIJ...suke sgt...comei tomei domei...

    ReplyDelete
  10. atirah !!!! lawa ye .. suka sangat .. thanx !!!!

    ReplyDelete
  11. uwaaa sejak xde tenet ni banyaknye ketinggalannn -_-

    ReplyDelete
  12. ni emel : sorry lambt. bizi macam lebah kt ofis.

    novyani@gmail.com

    ReplyDelete
  13. boleh x kalau sy amek satu dua mana2 doodles yg ada kat sini? sy bkenan sgt2..

    ReplyDelete
  14. alululu comelnya :)

    ipai tu hensem kot belah siring hehe

    ReplyDelete