Friday, September 16, 2011

jom menyamar



Syarat:
1. Buat entry simple
2. Letak tajuk "Jom menyamar"
3. Copy ice cream kat atas & masukkan dalam entry korang
4. Lukis samaran korang comel-comel
5. Submit link kat entry ini

Tarikh tutup : 23 September 2011




"jangan cepat merumuskan apa yang kita lihat..belum tentu ianya nyata"

~quotes~


**nak join klik sini



cerita doodle :



doodle header :
  • RM25
  • sila beri penjelasan apa yang ingin di tuliskan di header
  • dan jenis doodle apa yang di ingini

promosi!!! 3 tempahan pertama akan dikenakan charge RM10 sahaja...

**berminat membuat tempahan doodle??sila ke link SINI atau pon ke menu bar tempahan


cerita selalu
**jom laa jengah tripleashop ...


24 comments:

  1. waahh..ciap menyorok dalam teko lgi ha... heee

    ReplyDelete
  2. Doodle header tu, 3 pertama tempah rm10??

    bp org dh tempah kak??hehehe.. =)

    ReplyDelete
  3. wahhh best nih main menyamar2! hehe

    ReplyDelete
  4. owh penyamaran yg berjaya,nyaris tertelan masa nk minum teh hehhehehe,wish u luck sis!owh sukanya menu bar kat atas tu mmg kreatif!!!

    ReplyDelete
  5. main nyamar2 ni mcm main sorok la eh? xP

    ReplyDelete
  6. main menyamar2 mcm mana ni ek? errr. ehhe

    ReplyDelete
  7. uikkk cepatnya join, hihi thanks ^__^

    ReplyDelete
  8. macam nak cuba..kalau jadi saya join ye..hihi..

    hari tu yang buat kek untuk awak cik merah tak sempat la..maaf taw..

    ReplyDelete
  9. cumey! jom minum tea doodle merahitujambu ... :)

    ReplyDelete
  10. laaaaaaaa ingat semut je pandai masuk dlm teko.. ehehehe~

    ReplyDelete
  11. laaaaaaaa ingat semut je pandai masuk dlm teko.. ehehehe~

    ReplyDelete
  12. hehe..comelnye doodle tu dok dlm teko.. ^_^

    ReplyDelete
  13. lukis hape pun xpe ke kak?ok t aida join.. ^^

    ReplyDelete
  14. wahhh...comelllnye MIJ:)hehe~~good luck dear:)

    ReplyDelete
  15. penyamaran yg berkesan.sambil menyamar bley minum air.hehe

    ReplyDelete