Saturday, September 17, 2011

love quotes #2


"selagi bernyawa kita memang tidak boleh lari dari perasaan cinta..."




cerita segmen 
nak join "saya nak buat kek untuk merahitujambu" sila klik SINI

cerita doodle :
doodle header :
  • RM25
  • sila beri penjelasan apa yang ingin di tuliskan di header
  • dan jenis doodle apa yang di ingini

promosi!!! 3 tempahan pertama akan dikenakan charge RM10 sahaja...

**berminat membuat tempahan doodle??sila ke link SINI atau pon ke menu bar tempahan


cerita selalu
**jom laa jengah tripleashop ...


28 comments:

  1. fitrah bagi setiap manusia...=)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?f0bd3c74936124e3243ed23d9f763dfe

    ReplyDelete
  2. Setelah agak lama tidak bercinta, teringin untuk mempunyai kekasih hati (jujur punya statement) heeh.

    ReplyDelete
  3. betul, betul. menjadi lumrah manusia..

    ReplyDelete
  4. Wahhhhhhhh.....suka sangat2 entry kali ni. Short but meaningful.

    Nak nak nak yang header doodle tu. Cane nak tempah? I 3 yg pertama ke?

    ReplyDelete
  5. betul tu awk..selagi hayat dikandung badan..

    ReplyDelete
  6. cintakan ilahi..cinta paling agung :)

    ReplyDelete
  7. kail apa tu? jgn kail ikan dp kasut sudahler ... :)

    ReplyDelete
  8. gua selalu dikejar cinta..rimaslah~ =P

    ReplyDelete
  9. betul2...setiap manusia ingin mencintai dan dicintai.auww

    ReplyDelete
  10. ahh..cinta2..blum masanye.lagi..hahaah

    ReplyDelete
  11. awak pancing cinta ek? hehehehe cantiknya doodle tu ;D

    ReplyDelete
  12. cinta itu anugerah terindah dr Allah...

    mancing2 ikan pun jumpa cinta kan..hehe

    ReplyDelete
  13. pancing cinta takpe, jgn pancing selipar saiz 8 dah er..hehehe

    ReplyDelete
  14. Ya... walaupun yang dah berumah tangga....

    ReplyDelete
  15. cinta..ermmm mmg ssh nak lari dari cinta pun...tak mengenal usia =)

    ReplyDelete
  16. alahai, cantiknya doodle ni ..

    n betul laa, kita semua perlukan perasaan cinta tuh .

    ReplyDelete
  17. comelnya dudel ni memancing loveee... weee suka2 =D

    ReplyDelete
  18. kita tidak dapat lari seberapa tegar kita cuba menafikan..kita sendiri lahir daripada perasaan cinta..

    ReplyDelete
  19. sebab tu dalam drama salu cakap, aku cinta kamu selagi aku bernyawa~ heheh


    tapi orang nak cinta sampai depan pintu syurga :)

    ReplyDelete