Monday, September 19, 2011

saya nak buat kek untuk merahitujambu


suka tak doodle merahitujambu??sempena birthday aku..aku akan bagi korang hadiah header doodle ataupon doodle..boleh pilih sama ada nak doodle atau header doodle..ikut syarat-syarat di beri..

syarat-syarat :
  1. copy dan paste header di atas
  2. letak tajuk saya nak buat kek untuk merahitujambu
  3. buat satu lukisan/doodle kek untuk cik merahitujambu **software yang diguna tak kisah apa pon/nak guna tangan lepastu tangkap gambar ataupon scan pon boleh...
  4. ucapan seringkas yang boleh sempena birthday aku...contoh : semoga cik merah cepat kawin...^_^
  5. tarikh tutup : 25 september 2011
  6. 5 pembuat kek yang aku suka akan di pilih..insyaALLAH seadil mungkin
  7. tag dua orang jiran anda
tunggu apa lagi??jom laa join..

**tak sabar aku nak tengok kek yang korang buat...

amaran :
jangan cakap yang korang tidak berseni..sila tunjukan bakat terpendam anda ^_*


senarai nama yang dah siapkan kek untuk merahitujambu

cerita doodle :
berminat membuat tempahan doodle??sila ke link SINI atau pon ke menu bar tempahan


cerita selalu
**jom laa jengah tripleashop ...




103 comments:

  1. Kan aku dah kasi kek lapis cheese utk ko.. Advance tau~ Lagi satu, bukan khayalan tapi realiti.. Sedap takkkkkkkkkk? Hehehe..

    *Jadi, akulah pemenang..

    ReplyDelete
  2. ala..xpndai nak berdoodle bagai ni..xdpt la plak nak join..

    apa2 pun,nk wish happy birthdday yer dear..

    ReplyDelete
  3. arrrrrrrrrrr

    tak terer laaaaaa

    ReplyDelete
  4. hepi besday laling.

    nanti kalau keje dah berkurangan aku discuss dengan jue nak wat design kek ye.

    ReplyDelete
  5. header doodle ...
    doodle doodle dooo (eh terkonpius ngan scobby scoobby doo ...)
    :)

    ReplyDelete
  6. happy birthday dear! moga cepat kawen, pastu jgn lupa jemput aku hahaha

    nanti jue ngan hanie designkan bila dah x bz ngan keja =)

    ReplyDelete
  7. MIJ!! cik ana dah join nih!! hehe

    http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    maafla sbb x reti nak mendudel sangat..hehe

    ReplyDelete
  8. Insyaallah kalau free nanti amy join ye , thanks kerana sudi invite saya..

    ReplyDelete
  9. phat bg ucapan je la ek..phat x reti nka way huhu

    happy birthday cik athirah semoga panjang umur murah rezeki n cepat kawen ;-)

    ReplyDelete
  10. wiwiwit..oleh kerana awk dh invite, mesti sahut cabaran ni hihi...tggu yerr lukisan kek sy..tunggu tau :P

    ReplyDelete
  11. saya suka cara awok syaza aka sutera kasih...awok sahut cabaran..kurang2 untuk birthday sayakan..muaahhh

    ReplyDelete
  12. dear..insya Allah sy join okies..nasib la tempoh panjang..dalam mase terdekat ni takot tak sempat..busy sikit..

    ReplyDelete
  13. alamak, xpandai lukis doodle la awk~ waa

    ReplyDelete
  14. auww..memang x pandai bab2 lukis ni walaupn sbjek seni dpt A..hehehe

    ReplyDelete
  15. lol.. gambar kek ori boleh ke?? teheee....

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir dear
    teringin gak nak join
    nak dh siap lea gtaw ye

    ReplyDelete
  17. http://phatthegreat.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merah-itu-jambu.html

    phat join..terima la kek yg x seberapa ni ;-)

    ReplyDelete
  18. kalau tak reti buat kek, beli ? hehe

    ReplyDelete
  19. weee
    dah join
    heee
    jgn gelak ye kek x lawo
    hihihi


    http://aimieamalinaazman.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  20. aku waswas sikit bab-bab seni nie.


    Err,

    ReplyDelete
  21. alaa. kalau lah kite pandai lukis doodle dah lama dah join -.-"

    ReplyDelete
  22. selesai
    selamat menjamu selera ya wahai miss merah...!!
    http://onlinetalkie.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  23. wah...dah makin berusia :)
    selamay ulang tahun ke...tooooottt... :)

    ReplyDelete
  24. happy bday! :) iMBobo xpandai nak buat kek hehe..

    ReplyDelete
  25. tgh carik idea nk design kek..
    ekeke.. nt saye join ye..
    insyaAllah..
    =)

    ReplyDelete
  26. dh buat kek..

    terhangus lak..heheh..sila tgk ea..

    http://nuyuijoinsanesini.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  27. Wow! Cyber cake ke nie? Kreatif betul awak eh? Heheheh...

    ReplyDelete
  28. HB merah..semoga panjang n murah rezeki sllu..insyAllah manyak2x,
    insyAllah klu xda halangan sya join..^^..sya suka segmen gini...sangat best2x !!!

    ReplyDelete
  29. g beli kek dkt secret resipi pastue tempek dkt blog aci x??
    ngehngehngeh

    ReplyDelete
  30. ala... tak pandai doodle...
    tapi tak kesah kan.. janji gambar kek kan? kan kan...?
    tapi kalau tak leh gak,tak pelah.. cik semut tetap berazam nak bagi gambar kek walau pun disqualified! ok cik merahitujambu, tunggu kek daripada cik semut ye...
    ni kira join je lah ni...

    ReplyDelete
  31. merah ^^..sya join..

    http://anisasniza.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  32. ala sape tak pandai lukis kek, beli je la. kalau merahitujambu tak nak aku bole habeskan.

    laling. besday ke berapa dah nie...??

    ReplyDelete
  33. Ninie ada kek utk Merah Itu Jambu....
    Happy Birthday Darling! Cepat2 kawen...

    http://thebeautyofsplendid.blogspot.com/2011/09/cake-for-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  34. wiiieee...bez nye contest nie.. sayangnya adiela belom free lagi..hoho.. neway,happy birthday! smoga panjang umur and murah rezeki.. :D

    ReplyDelete
  35. hehe..sy pun nak join semata-mata nak bagi hadiah utk birthday awk..

    cek ni :

    http://darisinikebintangbintang.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    hope awk happy ^_^

    ReplyDelete
  36. aten join :)

    http://coklathatifa.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  37. wahhhhhhhhhhh untungnya siapa yg join!! hehe..

    btw, happy birthday to u and semoga murah rezki hendaknya!! ;)

    ReplyDelete
  38. HB awok...=) x pandai buat kek...hee.. InsyaAllah ada masa sy join ye..=)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?f0bd3c74936124e3243ed23d9f763dfe

    ReplyDelete
  39. mesti ramai yg jadi terror wat kek kan.. hahaha..

    ReplyDelete
  40. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  41. happy birthday dear !!! hehe

    fuhhhh kek sodap utk awk

    http://suterakasihyann.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  42. morning sis merah jambu yg comel!uweeeeiiii kite nk join,nk buat kek comel2 utk sis...nak header doodle sebab doodle sis comel sgt2,dah setengah tahun pakai header lama dah boring huhu.....nti dh siap kite htr link ye!

    ReplyDelete
  43. mun pun nak join la..
    tapi xreti gune software..

    http://ciksitimun.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  44. aku bab2 design ni xpandai
    :-)

    ReplyDelete
  45. awak...^^
    tx invite!!
    sye da edit da...
    elsyhamee.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. hehe...tengah mencari idea la cik MIJ.hehe

    ReplyDelete
  47. yeayyyy!!!kek untuk MIJ da siap:)hehhe..sori amek masa lama nak siapkan kek serabut tuh:)hohho~~

    http://qasehhumayrayathafiz.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  48. hepi besday :)

    p/s: kek red velvet best..hihi

    ReplyDelete
  49. okek, saye join... ni link nye ye...

    http://ismiladyjaja.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html


    happy birthday ye... ^__^

    ReplyDelete
  50. Kita ye tak lawa tau .. wuuuu ...

    http://ipai-ans.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  51. wah....menarik.i loike! saya akan sediakan kek untuk cik merahitujambu ye...nak pergi beli bahan jap.agagaga

    ReplyDelete
  52. thanks invite maz.. tapi siyesly memang tak reti melukis.. nanti org kurus pun jadi gemok.. huhuhu..

    ReplyDelete
  53. gd morning huwaaa letih bin ngantuk buat kek nie.....susah betul jari yg keras ni nak buat kek guna 'mouse'.sori kalau kek comot ye...hepi bday sis yg comel ^^

    http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  54. dil join.. tp scary la pulak tngk kek dil tu..hahhhaa

    http://semanisepal90.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  55. dah selamat join

    http://nurdaniub.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  56. baru jek cakap tak reti buat, haha :P

    ReplyDelete
  57. saya join ya :)

    http://www2.adamainaa.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  58. Haiii

    Saya dah siapkan kek kamu
    *bersengkang matau tau..hihi*

    http://doodleliciouss.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  59. awk.sye join :)
    http://sitihanisahali.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merah-itu-jambu.html

    ReplyDelete
  60. nak join gak leh tak? ada syarat lain ker? contoh untuk follower shj ker atau untuk sesapa yang bukan follower bleh join...hehehe

    ReplyDelete
  61. xpandai sgt dudel2 ni. tp inshaallah akan cube buat okayyy =D

    ReplyDelete
  62. kiter join eh....
    http://contest-manzarina.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  63. Salam, tak berapa cekap.tp juz cuba jugak. =) hope sis suka.


    http://fazzfaznim.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  64. alamak!!! tgn bangku la ni cik Merah..papepun tetap nak wish hepi besday kat Cik Merah ye... :)

    ReplyDelete
  65. ta pndai buat kek lar..hehehhe

    ReplyDelete
  66. akak ...da join da.
    xharap pown nk menang ramai lgy power2..

    ny juz nk wish jew
    apy birthday ye...:)

    http://ade2mama.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  67. wah... kek yep... huhuhu...sedang menahan diri dari join2 ape2 contest...ayu tersangat bz skang... epy bufday cik merah!

    ReplyDelete
  68. Saya join. Hepi besday. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  69. ici nak joinn...mlm nnti ici siapkn kek yg special tok sis..^^

    ReplyDelete
  70. ika nk join tp xpndai melukis pun wuwuwu >_<

    ReplyDelete
  71. http://voiceofliahana.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    xpndai lukis pn hana join..huhu..^_^

    ReplyDelete
  72. saya buat chocolate chip cookies, awak datang makan kat umah, bole x? weee =p

    ReplyDelete
  73. http://genci83.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitu-jambu.html


    sis,,,ici dh join....tq...

    ReplyDelete
  74. huhu saya ni pelajar SENIbina je memang xberseni pon. oh damn. =.='
    nak lukis org lidi pon xlepas. so sorry miss merah
    wish u a very happy birthday, wish god brighten up ur future k :)

    ReplyDelete
  75. yeayyy saya baru aje joint! berpeluh buat kek heeee

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  76. wah... cantik2 lah korang punyer kek...terasa kerdilnya diri ku...wuwuwu

    ReplyDelete
  77. anis na join tp xde idea la..heeee

    ReplyDelete
  78. best jugak ni..nak join la jugak tapi tunggu tak bz nanti.lambat lagi kan expired ni

    ReplyDelete
  79. WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..KIFKIFKIF

    ReplyDelete
  80. WACHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA..KIFKIFKIF

    ReplyDelete
  81. http://rimaujinak97.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-mij.html

    hadiah hari lahir untuk MIJ ! ^^

    ReplyDelete
  82. ingatkan dah tamat tempoh..baru perasan...sebelum 25 September 2011..

    nasib sempat...nah dear...

    http://aiennotalien.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  83. salam sahabatku..

    saya sudah buat kek itu awk..tapi ada tazkirah pula..hehe..harap suka ye..

    http://selembutbayupemikirbumi.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  84. huu maaplah MIJ..
    tak de ksmpatan la nak wat kek utk kamu..

    ReplyDelete
  85. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  86. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  87. bt org lidi je la..tgn x bedung tuk melukis. T_T

    ReplyDelete
  88. Awak, dah siap :D

    Ngee~

    http://belogcikzety.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete
  89. ini adalah percubaan pertama saya buat doodle, harap dpt diterima..

    http://azumylini.blogspot.com/2011/09/saya-nak-buat-kek-untuk-merahitujambu.html

    ReplyDelete