Saturday, September 3, 2011

senyuman


kadang-kadang kita terpaksa senyum untuk membuat orang sekeliling gembira dengan senyuman itu walaupon kadang-kadang senyuman itu kelat rasanya...walaupon orang kata senyum tidak perlu mengeluarkan patah perkataan pon tapi ianya cukup mengambarkan betapa gembira orang itu dengan hanya memberi senyuman...
senyumlah selagi mampu..

**aku mulai penat senyum...walaupon ianya pelastik..






31 comments:

  1. True!!!! hati sedih pon blh happy bila senyum...
    =D

    ReplyDelete
  2. senyum itu menawann..
    senyum itu sedekah :)

    ReplyDelete
  3. haha . comel doodle tu. hm. bibir tersenyum, hati siapa tahu , kan?

    ReplyDelete
  4. senyum nampk muda..hehe..jika senyum itu ikhlas la..^^

    ReplyDelete
  5. hik

    http://www.apisv2.com/2011/09/doodle-muslimah-untuk-cik-merah.html

    ReplyDelete
  6. ^_________^
    senyum kat cni..

    aish,sakit pipi kena senyum ja..

    ReplyDelete
  7. Senyum x plu kata apa2 =)

    Kekdg pnat senyum hihi

    ReplyDelete
  8. senyuman akan membuatkan org sekeliling selesa dgn keadiran kita :)

    ReplyDelete
  9. suweeetnya doodle awok! senyumlah seindah suria..=)

    ReplyDelete
  10. senyum lahh senyum lahh ahaii cik mek molek ;))

    ReplyDelete
  11. senyum macam Cik Semut nak?? heehhehe
    senyum tu kan sedekah...

    ReplyDelete
  12. aida sentiasa senyum even pun ada masalah.. :)

    ReplyDelete
  13. senyum selagi mampu. and even penat or tak suka or sakit hati pun, still kena senyum. kan? :)

    ReplyDelete
  14. aku akn bt lawak tok bt rg senyum huhuu

    ReplyDelete
  15. senyum la ikhlas, lagi manis..hehehe

    ReplyDelete
  16. senyumlah, senyumlah, wahai cek mek molek!!
    heheeee, jangan penat senyum, k!

    ReplyDelete
  17. senyum plastik antara benda paling susah nak buat..walaupun nampak senang...=)

    ReplyDelete
  18. senyum :)

    cian ha doodle tu dipaksa senyum..hahahaha

    ReplyDelete
  19. senyum walaupun hati tak boleh berbohong. senyum selalu

    ReplyDelete
  20. penat senyum masa raya. tetamu tak habis habis kunjung tiba bawak rezeki hehehe...

    **ekspresi doodle tu menjadi la. cunnn..

    ReplyDelete
  21. xmo senyum.nk gelak jek. ha ha ha ha

    ReplyDelete
  22. jangan paksa org senyum mcm doodle tu buat sudahh lah. hahah

    ReplyDelete