Monday, October 10, 2011

graduasi




minggu ni adik konvo untuk diploma dalam bidang "business IT"...tamat sudah pengajian diploma beliau..jadi untuk konvo ini beliau ingin memberi sesuatu kepada rakan-rakan yang rapat dengan beliau...aku memberi idea untuk memberi penanda buku doodle dari merahitujambu..jadi beliau meminta untuk buat doodle graduasi...dan ini hasilnya...tahniah adik....adik aku dalam proses menyambung degree pulak..semoga berjaya dalam hidup adik..



untunglah ada kakak yang boleh buat doodle..^_*..jadi tak baju konvo aku buat??jenuh cari dekat google macam mana rupa orang pakai jubah konvo..masa aku dulu lupa dah...

**baru balik dari menziarahi orang meninggal..keluarga rapat yang meninggal..hari ini terpaksa EL..moga rohnya di cucuri rahmat...al-fatihah


sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.




41 comments:

  1. tahniah kpd adik kak cik jugak yaa :)

    ReplyDelete
  2. kreatifnye :) nak jd adik kakak juga.hihi. kiding. btw congrate utk adik.

    ReplyDelete
  3. nak jd adik juga leh x kak??heheh..

    salam takziah dr yui..

    ReplyDelete
  4. wahhh nice gilarrr...sy nk nk...hikk

    ReplyDelete
  5. oooo
    acik masih merangkak2 belajar wat doodle ni ... :)

    ReplyDelete
  6. comel..siap ada nama tu,tu yang mahal tu :D

    ReplyDelete
  7. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dudel!
    teruja! teruja! teruja! :P
    wahh tahniah utk adik MIJ..


    *cik ana jwb soalan aritu:
    cik ana umo 25 dah..hehe



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  8. wah bertuahnya adik dia dapat akak rajin macam ni


    btw,takziah ye

    ReplyDelete
  9. Tahniah..

    Cantik sgt doodle ni..bertuah ada kakak yg sgt kreatip.. ^_^

    Takziah juga..Al-fatihah..

    ReplyDelete
  10. untung la pandai wat dodol ye? huhu. :P

    ReplyDelete
  11. kreatifnye lah..mmg salute habis..

    ReplyDelete
  12. cantik dan kreatif la tyra!aiseh..kene belajar nih buat dodol..hehe..

    p/s:takziah buat keluarga arwah..al-fatihah

    ReplyDelete
  13. untong lahh si adek ade kakak cmtuh....nk jd adek die lohhh.hihi

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada adik anda. selamat bergraduasi. :)

    ReplyDelete
  15. Nak berdoodle mgkn takde mslh, tp cost print seme?

    ReplyDelete
  16. kalau nk percuma macamana lak?

    ReplyDelete
  17. wah2..comel nya. tahniah buat adik :)

    takziah juga utk fmily rapat tu.

    ReplyDelete
  18. canteknyaaaaa =) untung la konvo pon dpt doodle =)

    ReplyDelete
  19. wah comel la doodle graduasi ni..geram je ika tgk hehe :)

    ReplyDelete
  20. Cantik!!! Nak satu boleh???

    *Untung jugak ada kawan pandai buat doodle.. Nanti aku nak kad kawen aku ade doodle k.. Ko sponsor boleh??? Hahaha..

    ReplyDelete
  21. comei ler.....awak nie mmg kreatif laaa....

    salam perkenalan...

    ReplyDelete
  22. congrats to ur lil sis. hopefully, she gets her true success sooner or later :)

    untunglah dia dapat kk yg kreatif bikin doodle comel2..hehe.

    ReplyDelete
  23. wah memang untung adik ko dpt kakak cam ko kan

    takziah beb buat ko & family. Sorry to hear that

    ReplyDelete
  24. untung ada orang boleh buatkan doodle... hue hue hue

    ReplyDelete
  25. tbe2 nk jd adik jgk :P kakak,nk satuuuuuu~hahaha

    ReplyDelete
  26. haha..tetiba ase cm nk jadi adik ko..bleh kn..aku pn baru je umo 22..haha

    ReplyDelete
  27. alfatihah. btw congrats utk adik ya. dan comel dudel tu=) untungnya =D

    ReplyDelete
  28. tahniah untuk adik....;-)

    mesti adik sayang akak lebih neh..heheh

    ReplyDelete
  29. cantikk ^__^ tahniah buat adik MIJ ;)

    ReplyDelete
  30. tahniah utk adik tuan blog.
    dapat cenderamata dri kakak tersyg. hehe

    ReplyDelete
  31. awk ni sgt kreatif la..kagum dgn doodle yg pakai jubah ni..sgt nice ;)

    ReplyDelete
  32. wahhh pandai la kaka buat ;D suke tengok yang boy tu. hihi handsome.

    untung la dia orang. bestkan kak bila dah berjaya ? :D

    ReplyDelete
  33. hebat la doodle dye bt:)

    akak ikut adik konvo skli x?
    heeh

    ReplyDelete