Tuesday, October 11, 2011

poket koyak

bulan ni memang betul-betul koyak poket...tapi alhamdulilah rezeki perniagaan di blog membuahkan hasil..biar pon sedikit..tapi bila orang suka hasil kita..hati jadi bunga-bunga...aku ingat tidak ramai berminat..tapi tidak di sangka-sangka bila tengok email ada yang mahu menempah...tambah-tambah sekarang ni aku tengah buat promosi doodle header RM10 sahaja...


aku listkan header blog yang telah di hasilkan oleh aku...



jom pergi terjah....




semalam rakan blogger lisa surihani kira bff aku dalam dunia blogger ni mengumpah aku merosakkan mengedit blog beliau..macam best pulak edit blog ni...tapi kalau costumer 10 orang macam beliau ni..tak tahu nak cakap...aku pon satu hal pegi letak ada pink-pink sikit di blog beliau..beliau ni sangatlah alergik terhadap pink....tapi aku dah kasi edit..memuaskan kot..aku pon tahu dia suka ke tak..suka tak suka dia kena suka jugak..jadi kalau nak tengok hasil aku edit sila ke blog lisa surihani aka tieah madian...sesiapa yang biasa pergi blog beliau pasti nampak perubahan...

**risau jugak bila hasil kita orang tak suka..biarpon kadang-kadang pelanggan ni banyak songeh ^_*.."aku kan customer"


sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.








24 comments:

  1. thanks a lot athirah.. next time tempah lg.. keh3 (:

    ReplyDelete
  2. Dah tgk blog dia..kemas & comel jer tgk hedaer tu..^_^

    ReplyDelete
  3. Macam-macam cara nak business kan...

    ReplyDelete
  4. blog ni pun dh berseri-seri dgn doole.
    dtg sini sejuk mata memandang. hehek! ^^

    ReplyDelete
  5. untung la dpt header lawa2...haishh..*jeles

    ReplyDelete
  6. mmg kene yang cerewet tu, bukan byk songeh lagi, bersongeh2..hehehe

    ReplyDelete
  7. kalau dapat yang cerewet tu..layan aje dengan sabar... hihi..

    ReplyDelete
  8. kalau dapat yang cerewet tu..layan aje dengan sabar... hihi..

    ReplyDelete
  9. header ini belog hati sangat cun! heee..sy suka tengok yang ada unsur2 alam gitu..hee

    ReplyDelete
  10. poket ika pown da koyak da//sakit giler..tlg ika..

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah ada rezeki lg :) syukur.

    ReplyDelete
  12. TERIMA KASEH mij!
    kerana headermu begitu
    berharge ;)



    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  13. cantik.

    errr...fikir dulu boleh?

    hehehe..

    ReplyDelete
  14. Nama pun customer. Yg bniaga kna bsabo. X smua org kita mampu puaskan hati mereka =)aku phm pe rsnya

    ReplyDelete
  15. rajin awk yerr...doodle2 awk comel2 :)

    ssh nk puaskan hati org, tp Insya'Allah customer awk msti suka hasil tgn awk :)

    ReplyDelete
  16. ko buat theme color dia grey. hmmm...lawa jgk tp kurg ceria. oh mungkinkah aku ni bias kepada pink. hahahah...opkos.

    jadi review filem. oh tidak. kang org tak jadi nak tgk. hahahha

    ReplyDelete
  17. padan la lisa tu pakai header baru..ahahaha

    ReplyDelete
  18. sudah terjah! comel semuanya dan bervariasi =)

    ReplyDelete
  19. pndai akak ye:)
    akak gne software ape ye:)

    ReplyDelete