Monday, October 31, 2011

hujan

di sebabkan aku pergi balik kerja menaiki bas..bila tiba petang pasti hujan...menyebabkan aku kena tunggu hujan berhenti baru boleh pulang...
di pejabat hujan sudah pon berhenti..menandakan aku sudah boleh pulang ke rumah...tapi bila sampai saja di perhentian bas berdekatan dengan rumah hujan selebat-lebatnya...akibat, aku yang kuyup..walhal tidak sampai 5 minit aku boleh sampai ke rumah..=_=

sesiapa berminat mahu menempah doodle header, promosi masih di buka dengan harga RM10 sahaja..jika berminat sila klik sini.





31 comments:

  1. hujan tu rahmat tuhan.. sejuk je..

    ReplyDelete
  2. tiap2 ari ujan skrg ni..
    kalo nk balik keje msti ssh.. dh la naek moto..
    T__T

    ReplyDelete
  3. hujan itu rahmat...>.< tdo best time hujan

    ReplyDelete
  4. Hujan skrg mmng boleh agak jam berapa dia akan turun
    Yg pnting jgn lupa bwk payung

    ReplyDelete
  5. naik kereta pun lambat sampai umah bila ujan..jam.

    ReplyDelete
  6. nak suh MIJ mandi terus lettew

    hehe

    ReplyDelete
  7. sini pon ujan..

    tp yui redah aje..hehe..

    ReplyDelete
  8. penah jadi gak macam ni...time tu x bawak payung..klu ade payung confirm redah je klu lebat mane pun :D

    ReplyDelete
  9. melihat pemandangan selepas hujan, Ouh! sangat indah. Btw, berhati-hati selalu. Sediakan payung sebelum hujan. :)

    ReplyDelete
  10. ciannya kt dia. jg dri ye nty demam plak.

    ReplyDelete
  11. saya pun hari ni berhujan. take care ye, takut senang kena demam =)

    ReplyDelete
  12. skg nih musim hujan.. so kene stanby payung..bleh dikatakan hari2 hujan. :) hujan rahmat .. :)

    ReplyDelete
  13. hujan renyai2 takpa lagi, mau hujan lebat,payung pon kadang mcm xda function.

    ReplyDelete
  14. kat sini hari2 pun hujan..hujan rahmat..^_^

    Sgt comel doodle tu.. ;)

    ReplyDelete
  15. itu tandanya...

    hujan rahmattt ^___^

    ReplyDelete
  16. mmg sesuai dgn cuaca sekarang..musim tengkujuh ...

    ReplyDelete
  17. doodle tu cutee ! hehehe.

    akak. cne akak edit tittle side bar tuh?

    ReplyDelete
  18. skarang memang musim hujan kan..hehe..takpe,hujan rahmat :D

    ReplyDelete
  19. kalau rasa2 mcm nak demam tu cpt2 mkn panadol ye dear.. :)

    ReplyDelete
  20. sebab tu ada pepatah sediakan payung sebelum hujan. hee =)

    ReplyDelete
  21. lenkali kan,kamu standby baju hujan plastik.kat 7 11 ada jual~

    ReplyDelete
  22. amy berminat cuma tunggu amy dapat design belog je , masih tercari2 warna tema yang sesuai..sabarrr na dapat je amy roger awak deh

    ReplyDelete
  23. alaa pkai baju ujan laa lau camtu hehehe

    ReplyDelete
  24. Hujan yg turun........bagaikan mutiara...

    Hiks~

    ReplyDelete
  25. lepas hujan..mulalah jalam kem teruk...semalam nak sampai rumah pun makan masa sejam lebih.

    ReplyDelete
  26. hayoooo
    kerana hujan kan
    hehehehe

    sekejap pon dh kuyup

    ReplyDelete
  27. aku suka hujan. tak kesah la lebat ke tak. tp kenapa tem cuti weekend setitik hujan pun tak turun??? kenapa.....

    ReplyDelete
  28. kena siap sedia PAYUNG + BAJU HUJAN sbb skrg musim hujan lebat :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete